Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Adorable Home

Adorable Home, oyuncuların partner olmaları ve kedileriyle birlikte yeni bir hayata başlamaları için iki karakter seçtikleri, Hyperbeard geliştiricisi tarafından piyasaya sürülen hoş bir oyundur.
 
Adorable Home'nin oynanışı şu şekildedir: yeni bir eve taşınırsınız ve temizlikten sonra evi dekore edersiniz. Evi dekore edebilmek için paraya ihtiyacınız vardır ve bu parayı partneriniz ve kedinizin sevgisinden elde edersiniz. Diğer Hyperbeard oyunlarında olduğu gibi oyunun eğlenceli kısmı her zaman oynamanızın gerekmemesidir- neredeyse her zaman beklemelisiniz. Partneriniz işe giderken ona öğle yemeği paketi hazırlamalısınız ve karşılığında sevgi alırsınız. Aynı durum kediniz için de geçerlidir. Onu sevebilir, tırnaklarını kesebilirsiniz ve eğer bunları doğru şekilde yaparsanız karşılığında sevgi alırsınız. Son olarak, kedinizi besleyerek de sevgi alabilirsiniz. Tüm bu aktiviteler her bir X süre içinde yapılabilir ve geri kalanı için sadece beklemelisiniz.
 
Partnerinizin ve kedinizin sevgisiyle, boş ve cansız apartmanınızı sevgi dolu bir yuvaya dönüştürebilirsiniz. Üstelik 3000 kalp alırsanız, zevkinize göre dekore edebileceğiniz bahçenin kilidini açabilirsiniz. Komşular da ziyarete gelebilir ve bahçenin kilidini açtığınızda evinize daha fazla hayvan gelir.
 
Adorable Home, oyuncuların heteroseksüel olmayan çiftler yaratmasına izin veren basit ama sevimli bir oyundur ve bu kesinlikle çok hoştur.

macera hikaye
Iruna Online Peanuts: Snoopy's Town Tale
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Adorable Home 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Adorable Home
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız