Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ace of Arenas

Ace of Arenas, heyecan verici birebir düellolarda AI ile savaşabilmenize rağmen, İnternet üzerinden diğer oyuncularla karşılaştığınız bir Android MOBA'dır.
 
Ace of Arenas’ın oynanışı League of Legends veya DOTA 2 gibi diğer popüler MOBA'lardan çok uzak değil, dokunmatik ekranlı Android cihazlar için uyarlanmış. Her senaryoda, ana hedefiniz her zaman aynı olacaktır: Düşmanlarınız sizinkine aynısını yapmadan önce düşman üssünü yok edin. Bu amaçla, hem minyonlarınız hem de insan müttefikleriniz tarafından destekleneceksiniz.
 
İlk başta oyunda ilerlerken gizli karakterlerin ve "kaplamaların" kilidini açma olasılığı bulunan altı farklı karakter arasından seçim yapabilirsiniz. Çok farklı senaryolara sahip olmamasına rağmen, düşmanlarınızla ölümüne karşı savaşmak için bir avuç harita bulacaksınız. Ve haritalar ve karakterler de dahil olmak üzere her şey üstün grafiklerle ustaca yeniden yaratılıyor.
 
Ace of Arenas, Android'lerinde oynamak isteyen MOBA hayranları için harika bir alternatif. LoL, DOTA veya Heroes of the Storm ile eşit düzeyde olmamasına rağmen, yine de bu platformda ilginç bir oyun deneyimi sunuyor.

moba
Vainglory Heroes of Destiny
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Ace of Arenas 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Ace of Arenas
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız