Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SimCity, Avrupa Açılışına Daha İyi Hazırlanıyor

 
     SimCity'nin Kuzey Amerika'da satışa çıkmasının ardından yine Diablo III'tekine benzer bir problemin olduğu görülmüştü. Oyuncular tek kişilik olsun veya olmasın oyunu oynayabilmek için Launcher'da yarım saatlik kuyrukları beklemek zorunda kalmışlardı. Origin'in bağlantı sorunları ve oyunu önceden yüklemiş olanların bile oyuna girebilmek için sıra beklemeleri büyük tepki çekmişti. EA'den bu konu hakkında Avrupa açılışı için duyuru geldi.
 
     Yapılan duyuruya göre oyunun Avrupa çıkışında aynı problemlerin yaşanmaması için gereken önlemlerin alındığı söyleniyor. Tüm kullanıcılar sorunsuz bir şekilde oyunlarını oynayabileceklermiş.
 
     Bu arada artık sıra bekleyen oyuncuların sinirinden mi bilinmez fakat oyunun Metacritic skorlarına baktığımızda medya ve kullanıcı puanlarının arasında dev bir fark olduğu görülüyor. SimCity'nin medya incelemeleri yüksek iken (Ortalama 91) kullanıcı yorumlarına göre (Ortalama 29) önceki oyunlardan eksik görülmüş. Kullanıcılar EA'in The Sims vari DLC planlarından korkuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V
Lost Planet 3'ün Japonya Çıkış Tarihi Açıklandı Rapor: Sony, 2013'te 14 Milyon PS4 Satmak İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

7.3.2013 01:46:42

0
tüm oyuncularda değilde belli bir yoğunluğun yaşandığı 1-2 saatlik dilimde giremeyen ve beklemek zorunda kalanlar olmuş... Öyle abartılacak bişey yok.. ;)

musAKka

6.3.2013 14:19:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ymyhn Arkadaşlar aradaki kur farkından oyun biraz pahalıya geliyor . Bu oyunu daha iyi bir fiyata nereden alabilirim ? Herhangi bir bilginiz varmı ? Gitti gidiyor ' da 77 lira'ya limited edition key satılıyor , sizce oradan satın almak güvenilir bir yolmu ?
http://forum.donanimhaber.com/m_58456513/mpage_11///tm.htm Oyunun ana konusuna göz atarsanız direkt Origin üzerinden oyunu 71 TL'ye elde edebileceğinizi görebilirsiniz.

Ymyhn

6.3.2013 13:51:28

0
Arkadaşlar aradaki kur farkından oyun biraz pahalıya geliyor . Bu oyunu daha iyi bir fiyata nereden alabilirim ? Herhangi bir bilginiz varmı ? Gitti gidiyor ' da 77 lira'ya limited edition key satılıyor , sizce oradan satın almak güvenilir bir yolmu ?

Guest-ED5D10718

6.3.2013 12:43:28

0
Düşük puan veren tüm oyuncular hep aynı şeyi söylüyorlar: DRM
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız