Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler

 
 
Lords of the Fallen serisinin devam oyunu Lords of the Fallen 2 için yepyeni detaylar ortaya çıktı. Sızdırılan bir belge aracılığıyla açığa çıkan yeni bilgiler sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını şimdiden öğrenebiliyoruz.
 
Lords of the Fallen 2 hangi geliştirmelere sahip olacak?
 
 
 
CI Games ve Hexworks aracılığıyla bizlere sunulacak olan Lords of the Fallen 2 ilk etapta PC platformunda Epic Games mağazasına özel olacak. İlk oyunda olduğu gibi devam oyununda da Unreal Engine 5 oyun motoru kullanılacak. Epic Games mağazasına özel olması elbette sürpriz değil. Çünkü Haziran 2024 tarihinde Epic şirketinin Lords of the Fallen 2'nin özel yayımcısı olacağını öğrendik.
 
Sızdırılan belgeye bakacak olursak Lords of the Fallen 2 yeni oynanış iyileştirmeleri ile beraber gelecek. Farklı oyun modlarının da bulunacağı yapımda, daha sıradan oyuncuların da oyunu oynaması sağlanacak. Temel tek oyunculu modun yanı sıra iş birliği içerisinde ilerleyebileceğiniz bir co-op desteği de bulunacak.
 
CI Games tarafından açıklanan detaylara göre devam oyunu 2025 yılı içerisinde resmi olarak duyurulacak. Oyunun çıkış tarihi ise 2026 olarak hedefleniyor.
 
Temel oyunda neler var?
 
Açık dünya aksiyon rol yapma deneyimi ile beraber karşı karşıya kaldığımız yapının içerisinde karanlık bir ortamda yer alıyor ve burada bulunduğumuz süre boyunca istediğimizi gerçekleştirmek durumunda kalıyoruz. Bu yönde yer aldığımız süre boyunca istediğimiz gibi ilerlemeye çalışıyor ve elimizde alabileceğimiz farklı silahlarla düşmanların karşısına çıkıyoruz. Dikkat çekici bölgelere doğru ilerlemek durumunda kaldığımız yapımda, birbiriyle bağlantılı dünyalar arasında geçiş yapabiliyor ve hem ölümün hem de yaşamın olduğu dünyalarla kendi yolumuza bakmak durumunda kalıyoruz.
 
Yapım içerisinde elbette dünyaya iblisin hâkimi olduğu ve musallat olduğu bir hikâye etrafında şekillenen bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Uçsuz bucaksız bir dünyanın bulunduğu yapım içerisinde neler yapabileceğimize biz karar verebilirken, önemli performans iyileştirmelerini ve özel zorluk düzenleyicilerini sunan bir oyun güncellemesi ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu güncelleme zaten oyuna ücretsiz bir şekilde eklenmiş durumda. Dolayısıyla oyuna giriş yaptıktan sonra doğrudan deneyimleyebiliyorsunuz.
 
Ek olarak yapılan güncellemelerle farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor ve aynı zamanda yolunuza bakabiliyorsunuz. Her bölgede karşılaşabileceğiniz zorlukların artış göstereceğini aktarmakta fayda var. Dolayısıyla oyun içerisinde ilk etapta kolay, daha sonrasında zorlu unsurlar ve düşmanlar sizleri bekliyor. Ancak bu şekilde düşmanlara karşı gelmek için öncelikle onların nasıl hamle yaptığını öğrenmek gerekiyor ve akabinde düşmanları ortadan kaldırmak şart. Bununla beraber oyun içerisinde hangi silahları kullanmanız gerekiyorsa ona göre kendi silah seçiminizi yapabiliyor ve aynı zamanda kendi oyun tarzınızı oyuna dahil edebiliyorsunuz. Bununla beraber oyunda yer aldığınız süre boyunca ilk oyundan 5 kat daha büyük bir sistemle karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Yapım içerisinde yer aldığınız süre boyunca birbiriyle bağlantılı dünyalar arasında geçiş yapabilir ve bu dünyaların her birinin kendine özgü teması, ortamları ve düşmanları yer alıyor. Dolayısıyla buradaki düşmanları ortadan kaldırmak ve buraları temize çıkarmak tamamen sizin işiniz oluyor.
 
 

İlgi çekici ortamlara geçiş yapabileceğiniz yapım içerisinde kullanabileceğiniz farklı büyüler, silahlar ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Oyunda kullanabileceğiniz kılıçlarla beraber düşmanlara karşı gelebiliyor, onları ortadan kaldırabiliyor ve oyun içerisinde hem irili hem de farklı düşmanların olduğundan bahsedebiliyoruz. Oyunda aynı zamanda patron savaşları yer alıyor ve patronları ortadan kaldırmak için diğer oyunlarda ve konularımızda bahsettiğimiz üzere öncelikle onların nasıl saldırdığını öğrenmeniz gerekiyor ve akabinde karşı saldırıya geçmeniz şart.
 
Bu tarz detaylarla beraber öncelikle onların saldırı stilini öğrendikten sonra kendimize özgü bir savunma stili ortaya çıkarabiliyor ve akabinde karşı saldırıya geçerken düşmandan hasar yememek durumunda kalıyoruz. Düşmanların saldırılarından kaçındıktan sonra karşı saldırıya geçerek düşmanın canını yani patronun sağlığını yavaş yavaş indirmek durumunda kalıyor ve böylece onu yavaş yavaş ortadan kaldırabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde yerimizi alabiliyor ve istediğimiz şekilde zorluk seviyesinden ayrılabiliyoruz. Yapım içerisinde yine yukarıda bahsettiğimiz gibi ilk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu ortamlar bizleri bekliyor. Bu zorlu ortamlarda ne kadar çok mücadele edersek o kadar çok karakterimizin hareketleri üzerinde ustalaşabiliyoruz. Bununla beraber oyun içerisinde karakterinizle sağa sola doğru atlayabiliyor, düşmanların üzerine doğru hızlı bir şekilde atılabiliyor, savunma yapabiliyor ve çok daha fazlasıyla beraber karakterimizi en iyi şekilde kullanabiliyoruz.
 
Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca istediğimiz gibi ilerlerken aynı zamanda buradaki dünyanın kaderi tamamen bizim elimizde bulunuyor. Bu kaderi etkilemek ve arka planda yer alan unsurları ön plana çıkarmak tamamen bizim işimiz oluyor. Aynı zamanda arka planda yer alan hikâye bizlere hem sinematik ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla aktarılıyor. Dolayısıyla bu tarz oyunlarda arka plan hikâyesi her ne kadar ilginizi çeker ya da çekmez, bu tamamen sizin bakış açınıza göre değişkenlik gösterebiliyor. Ancak bu tarz oyunlarda genel olarak oyunun oynanış dinamiklerine ve sistemlerine bakılıyor ve buna göre karar veriliyor. Arka planda yer alan hikâye ise ilgi çekici olursa oyuncular daha fazla oyuna vakit ayırabiliyor ve böylece oyunun sonuna doğru ulaşmak durumunda kalıyor. Durum böyle olunca yapım içerisinde elbette genel olarak oynanabilecek ve yer alabileceğiniz bir yapının olduğundan bahsedebilir ve kendinizi oyuna kaptırabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda buralarda neler olup bittiğini görebiliyoruz.
 
 

Karanlık bir atmosferin bulunduğu yapım içerisinde bu atmosferde nasıl hayatta kalabileceğimizi biz belirleyebiliyor ve en iyi şekilde oyundaki yerimizi almak durumunda kalıyoruz. Acımasız zulümlerle beraber ön plana çıkan düşmanların olduğu yapımda yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verebiliyor ve heyecan verici karakter karşılaşmaları ile oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Geliştirici ekip burada derin ve sürükleyici bir hikâye anlatımının olduğundan bahsediyor. Ancak yukarıda bahsettiğimiz gibi elbette bu hikâye içeriği sizin ilginizi çeker veya çekmez. Bu tamamen sizin bakış açınıza bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor.
 
Bu tarz detaylarla beraber oyunda devasa patron savaşları yer alıyor. Onları ortadan kaldırmak için yine yukarıda bahsettiğimiz taktiği uygulayabiliyorsunuz. Hem yaşayanların hem de ölülerin diyarında yolculuk edebileceğimiz yapım içerisinde efsanemizin ışığını tekrar yakmak durumunda kalıyor veya karanlıkta kaybolup gidebiliyoruz. Birbiriyle bağlantılı büyük bir dünyayı keşfedebileceğimiz yapım içerisinde her evrenin ve bölgenin farklı özellikleri, atmosferleri ve teması karşımıza çıkıyor. İşte bu noktada düşmanların çeşitliliği ve karakterlerin tuhaflığı ortaya çıkmaya hazırlanıyor. Dünyanın ne kadar tuhaf olduğunu görmeye hazırlandığımız yapım içerisinde ölülerin kabus dolu diyarında bilinmeyen tehditlerin pusuda beklediğini aktarabiliyor. Bununla beraber oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca karanlığın efsanesi olmaya çalışmaya hazırlanabiliyor ve aynı zamanda yer aldığımız süre boyunca hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz.

Acımasız düşmanlara karşı gelebileceğimiz yapım içerisinde hızlı, zorlu ve akıcı bir taktiksel dövüşün olduğundan bahsedebiliyoruz. Aynı zamanda yapımın içerisinde yer aldığımız süre boyunca benzersiz ve yüzlerce ölümcül silah arasından seçim yapabiliyor ve istediğimiz şekilde bu silahları kullanabiliyoruz. Bununla beraber hem tek oyuncuda hem de çevrimiçi çok oyunculu bir mod ile beraber düşman olarak karşı gelebiliyor ve kendimize oyuna kaptırabiliyoruz. Işık taşıyanlar olarak oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, arkadaşlarımızla beraber istediğimiz kadar yolculuk yapabiliyor ve görevleri adım adım atabiliyoruz.
 
 
 
Düşmanlardan deneyim puanı toplayabiliyor, silahlar elde edebiliyor ve tesisatları alıp kendi dünyamıza götürebiliyoruz. Bununla beraber oyun içerisinde elbette yaşayan ve ölülerin dünyası ile ilerlemek durumunda kalıyor ve düşmanın ruhunu yönetmek için elinizdeki en iyi güçleri kullanmak durumunda kalıyorsunuz. Hızlı ve akıcı bir aksiyon sistemine yer veren yapımın içerisinde zorlu dövüşler üzerinde ustalaşabiliyor, destansı patron savaşlarına doğru adım atabiliyor, ölümcül büyülü saldırılar yapabiliyor ve düşmanlara karşı hem uzaktan hem de yakından saldırabiliyorsunuz. Bu tarz eserlerle beraber çoklu oyuncu modunda maceramıza katılmak için ikinci bir oyuncuyu davet edebiliyor ve yalnızca oyun sahibi ilerlemeyi kaydedebiliyor. Böylece yanınıza davet ettiğiniz arkadaşınız sadece size uyum sağlıyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.10.2024 13:34:55

0
Oyun gayet güzeldi 100 saate yakın oynamıştım çıktığı zaman. Aşağıdaki uzun uzun ağlayan arkadaşa bakmayın, game passte var zaten, açın deneyin.

BSC Misafiri

1.10.2024 20:19:02

0
50 tane güncelleme getirdiniz oyuna halen düzelmedi ve aynı vasatlığa ve sıkıcılığa sahip.Birde kalkıp 2.sinimi yapıyorsunuz ? Şaka gibi firma.Lies of p DLC çıkınca biraz ilham alında kaliteli soulslike nasıl oluyor biraz görün.Tüm updatelerden sonra hevesle girip 1 saat zor dayanabildim oyuna.Bir soulslike oyunda oynanış bu kadar mı sıkıcı ve garip olur.Mekanlar desen nitelikten yoksun rezil PS3 dönemi dokularına sahip.Soulslike kanunu çıkması gerekiyor acilen.Belli şartlara ve kaliteye sahip olmayan soulslike yapmasın ya.İyice zıvanadan çıktı, ipini koparan souls yapıyor.Hepsini toplasan bir dark souls etmiyor. Oyunların kıtlık yaşadığı döneme çoktan girildi ya remastered ya remake veya soulslike veya walk-sim U5 korku oyunları.Ne zaman kadar böyle devam edecek bilinmez.Oyunlar yerinde sayıyor ama donanım adlı başını gidiyor. Sanki her gün muazzam oyun çıkıyormuş gibi yumurtlaya yumurtlaya yeni üst model donanımlar çıkıyor."Tutku" oyun firmalarından gideli çok oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız