Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead: Our World

The Walking Dead: Our World, Robert Kirkman'ın çizgi romanına dayanan popüler AMC TV dizisi The Walking Dead'e dayanan bir Android video oyunudur. Akıllı telefonunuzun coğrafi konumlandırma sistemini ve artırılmış gerçekliği kullanarak, bir zombi kıyametinden sonra gerçek dünyada hayatta kalmaya çalışmanız gerekecek.
 
Oyun, Niantic Labs Ingress oyunlarından ve çok popüler Pokémon GO'dan esinlenmiştir. Temel olarak, çevrenizi keşfedebilir, gerçek dünya üzerine bindirilmiş unsurlarla etkileşime girebilir, kendi barınağınızı inşa edebilir, hayatta kalanları bulabilir ve kısacası, bu kasvetli dünyada elinizden geleni yapabilirsiniz.
 
Biriyle karşılaştığınızda, ekranınızda jestler yaparak söz konusu bölgede bulduğunuz zombilere karşı ateş ettiğiniz aksiyon tabanlı bir mini oyun oynarsınız. Hayatta kalmak istiyorsanız, oynarken silahları bulup geliştirmeniz ve hatta bazı NPC'lerden yardım almanız gerekir.

hayatta kalma macera
Nextgen: Truck Simulator Blade Runner 2049
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Walking Dead: Our World 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Walking Dead: Our World
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız