Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stranger Things: Puzzle Tales

Stranger Things: Puzzle Tales, Eleven, Dustin, Mike ve çetenin geri kalanının Mind Flayer tarafından yaratılan kötü yaratıkları yenmesine yardım ettiğiniz bir bulmaca ve RPG'dir. Hawkins tehlikede ve onu kurtarabilecek tek kişi bu çocuklar. Hayal edilemez dehşetlere karşı savaşırken bu seriden kombolar oluşturmalarına ve ikonik yerleri keşfetmelerine yardımcı olun.
 
Stranger Things: Puzzle Tales'ın oynanışı, diğer bulmaca görevleriyle aynıdır: saldırmak için üç veya daha fazla aynı parçadan kombinasyonlar oluşturun. Bu macerada her karaktere saldırı türüne göre bir renk atanır, bu nedenle belirli karakterlerle saldırmak için parçaların renklerine dikkat etmeniz gerekecek. Ne kadar çok parçayı birleştirirseniz, gücünüz o kadar artar. Aynı şekilde aynı renge sahip ne kadar çok karakteriniz varsa, birlikte o kadar fazla hasar verebilirler.

bulmaca macera platform
Blade Runner 2049 Star Trek Timelines
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Stranger Things: Puzzle Tales 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Stranger Things: Puzzle Tales
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız