Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Wii U'nun Berbat ve Yavaş Bir İşlemcisi Var"


   Wii U'nun teknik özellikleriyle ilgili eleştiriler konsolun çıkmasına rağmen hala sonlanmış değil. Özellikle 3. parti oyunlarda grafiksel anlamda düşük bir performans sergilediği iddia edilen Nintendo'nun yeni nesil konsoluna bir eleştiri de Metro Last Light'ın yapımcısı 4A Games'ten geldi.
 
    Metro Last Light'ın neden Wii U'ya çıkmayacağını açıklayan 4A Games, "Wii U'nun işlemcisi berbat ve yavaş. Konsolu çıkışından önce inceleme fırsatı bulduk ve neler yapabileceğimize göz attık. Bunun sonucunda şu an için Wii U'ya oyun çıkarmayı düşünmüyoruz. İleride belki yeniden bu konsola dönebiliriz. Ancak bunun için söz veremeyiz." diyerek Wii U sahiplerini üzebilecek sözlerde bulundu.
 
   Her ne kadar çıkışı itibariyle bazı sorunları beraberinde getirse dahi çoğu oyuncunun Wii U'dan büyük beklentileri var. Firmalardan gelen bu tarz eleştiriler oyuncuların konsolu almasını ne kadar etkiler bilinmez, ancak Wii U'nun teknik özellikleriyle ilgili açıklamalar bir süre daha bitmeyecek gibi görünüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
GTA V, Diğer Platformlar İçin de Değerlendiriliyor DMC'nin Demosu Xbox Live'daki Yerini Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

md07tr

21.11.2012 18:07:30

0
Yeni xbox ve ps çıkınca multiplatform oyunlarda yine wiiu dan kısmaya başlarlar

alemburda34

21.11.2012 09:58:33

0
bismillah konsol yeni çıktı :( Wii U'da Gpu: Amd Radeon Cpu: ibm power based multi core processor işlemcinin kaç ghz olduğunu tam bilemiyorum çok atıp tutan var... aynı şekilde gpu ile ilgili şuan gücünün ne kadar olduğunu söyleyebilecek net birşey yok.

emin-hawk

21.11.2012 09:06:54

0
Hadi oyunların tümünü PS3 e port edin acilen

RedTurkei

21.11.2012 02:50:33

0
ilk çıktığında hep böyle olur.. Yapamazlar konsola oyun sonra konus dur söyle böyle Ps3 ede atıp tutan çoktu ilk çıktığında tabiki zamana ihtiyaç var yüksek çözünürlük ve performans yakalamak için bknz ps3 son 3sene çıkan exc oyunlarına

deerhunter1980

21.11.2012 00:17:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki Evet işlemcisinin MHZ hızı diğer konsollardan az olduğunu biliyorduk zaten ?
arkadasim bi tek hizla kalmiyor o is islemcinin mimari yapisininda guclu olmasi gerek al sana bi ornek AMD nin FX 8 serisi bu firmanin ust seviye cpu su ama mimari yapisi zayif oldugu icin ancak Intel in orta seviye islemcilerine denk dusuyor. @furkangoth bunu soyleyen Metro 2033 gibi adamin agzini acikda birakan grafiklere sahip bi oyunun yapimcisi ise bence inanmalisin ki daha once Capcom,Namco ve baska yapimcilar konsolun yeni nesil bi konsol olmadigini vurguladilar ayrica konsol su an 3D destegi sunmuyor.

stun

20.11.2012 23:46:37

0
wii U yeni nesil değildir arkadaşlar... bir ara geçiş konsoludur... bu dediğimi yeni ps-xbox çıkınca anlıyacaksınız... wiiU bugunku wii konumunu alacaktır.. bence bugunku wii dende kötü bir hal alacak wii ilk çıktıgında yenilikçiydi... artık elinde yenilikçilik adına birşey kalmadı... kötü donanımlı bir makınası var... tabı bu kötü donanımlıyı ps4 -xbox 720 kıyaslamasıyla söyluyorum... bence nintendo umdugunu bulamayacak

aterikasedi

20.11.2012 23:42:10

0
Wii u'nun teknik özellikleri nedir tam olarak?En son ekran kartı falan açıklanmamıştı.

furkangoth

20.11.2012 22:40:53

0
Evet şu anda çıkan oyunlar belki wii u'nun özelliklerini sonuna kadar kullanamıyor olabilir ancak diğer konsollarda da ilk başlarda böyle sorunlar ortaya çıkmıştı yavaş yavaş elbet mükemmel bir makine halini alacaktır.ayrıca 3d desteği bu nesilin konsollarında zaten var ve wii u'da da var.wii u'nun yeni nesil olduğu su götürmez bir gerçek onu söylemeye zaten gerek yok ancak sadece bir yapımcının söylemesiyle wii u ne berbat bir konsol olur ne de muhteşem.1080p'nin iki üç katını da beklemek çok saçma öyle olsa bile gereksiz olur.

Bowser Zeki

20.11.2012 22:12:00

0
Evet işlemcisinin MHZ hızı diğer konsollardan az olduğunu biliyorduk zaten ?

Kazumatr

20.11.2012 21:31:30

0
wii u para makinesi baska bisey degil yeni nesil konsol olarak ps3 ve xbox 360 a rakip cikti guya 1080p destekli ama oyunlar %95 720p cikicak onuda geceyim sony ve microsoft yeni konsollari cikartinca gene ezik kalicak konsol birde online ozelliklerle eshop ile ha birde su kumandasi ile konsolu suslediler wii deki gibi ucuz sistemle cok para kasanma derdinde nintendo.adamlar iyi demisler ya alanlarada allah akil fikir versin bu yenilikci konsol degil.Bu konsola para verecekkisi ya ps3 kullanmamistir yada dunyada ps3 un oldugunu duymamis ve daha kesfetmemistir.asil yeni nesil konsolar 3D destekli ve cozunurlukte 1080p nin iki uc kati olucak.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız