Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tripledot, Live Play Mobile'ı Satın Aldı

 
 
Geliştirici ve yayıncı Tripledot Studios, açıklanmayan bir meblağ karşılığında mobil eğlence şirketi Live Play Mobile'ı satın aldı.
 
Live Play Mobile, Bay Area, Los Angeles, Londra ve Avrupa'daki dört ofise yayılmış 50 kişilik bir ekiptir. Günde 30'dan fazla oyun programı yayınlayan canlı uygulaması Live Play Bingo ile tanınır. 
 
Satın alma kapsamında, Live Play Mobile, kurucu ve CEO Stuart Lewis-Smith ve CCO Geremie Camara pozisyonlarını koruyarak bağımsız bir şirket olarak çalışmaya devam edecek.
 
Tripledot kurucu ortağı ve CEO'su Lior Shiff, "Live Play Mobile'ı başlangıcından bu yana takip ediyoruz ve canlı eğlenceyi herkesin oynamayı sevdiği oyunlarla birleştiren yeni bir oyun kategorisi yaratma vizyonuna inanıyoruz" dedi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry Tripledot Live Play Mobile
Razer, 2021 için 1,6 Milyar Dolar Gelir Bildirdi Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu İçin Speed Duel Gx: Duel Academy Box Çıktı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız