Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Binding of Isaac: Rebirth'ün Haritası İlk Oyunun Neredeyse İki Katı


     2011'in beğenilen bağımsız yapımı The Binding of Isaac, bildiğiniz gibi yeni oyunu The Binding of Isaac: Rebirth ile geri dönüş yapıyor. Co-op desteği dahil pek çok yeni özelliği bulunduracak yapımın söylenene göre haritası da ilk oyuna göre oldukça büyük olacak.
 
     Oyunun tasarımcısı Edmund McMillen, blogunda Rebirth'ün ilk oyundan çok daha büyük olacağını ve 450'ye yakın eşya bulunduracağını açıkladı. Bu rakam Binding of Isaac ve oyunun ek paketi Wrath of the Lamb'deki eşya sayısının neredeyse iki katı. 

     Edmund ayrıca oyunda 50 yeni düşman ve 15 yeni bölüm sonu canavarı olacağını duyurdu. Edmund "double trouble" (çifte bela) adlı özelliğe de açıklamasında yer verdi. Double trouble'da karşılaştığımız bir bölüm sonu canavarı mücadelesinde önceki iki bölüm sonu canavarı düşmanınında bulunacağını yani aynı anda 3büyük düşmanla karşılaşmamız gerektiğini belirtti. 
 
      Steam üzerinden Binding of Isaac'e sahip olanların The Binding of Isaac: Rebirth için özel bir indirime sahip olacağını da hatırlatalım. Oyun için henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Binding of Isaac: Rebirth
Üflemeli Yıllar Dragon Age: Inquisition'da Eşcinsel Bir Karakter Bulunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SALIGIA

1.7.2014 16:27:56

0
140 saat kadar oynadım ilk oyunu dlc si ile birlikte lakin daha yeni ??? karakterini açabildim. The Dice itemi açıp sonra da SATAN ı yensem oyunu zirvede bırakmak istiyorum :))

op.55 no.1

1.7.2014 15:56:19

0
Yeni oyunu gerçek manada heyecan ile bekliyorum,ilk oyunu 80 saatin üzerinde oynamıştım,tam anlamıyla bitirmek için kendimi yırtmıştım resmen.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Binding of Isaac: Rebirth ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız