Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tetris Effect: Connected 10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Enhance Games ile geliştiriciler Monstars ve Resonair, Tetris Effect: Connected'ın 10 Kasım'da  Xbox Series X | S, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.  Xbox Game Pass'e de dahil olacak.

Tetris Effect: Connected, ilk olarak Kasım 2018'de çıkan Tetris Effect'in yeni içerikle genişletilmiş versiyonu. Orijinal oyunda bulunan tüm içeriklere ek olarak çok oyunculu genişleme içerecek.

Çok oyunculu genişleme 2021 yazında Tetris Effect'in PlayStation 4, Epic Games Store ve Oculus Quest versiyonlarına ücretsiz bir güncelleme ile eklenecek.
 
Tetris Effect; daha önce hiç görmediğiniz, duymadığınız ve hissetmediğiniz gibi bir Tetris oyunu: ödüllü Rez Infinite ve efsanevi puzzle oyunu Lumines'i size getiren kişilerden, tüm zamanların en popüler bulmaca oyunlarından birinin inanılmaz derecede bağımlılık yaratan, benzersiz ve nefes kesici bir şekilde muhteşem bir yeniden keşfi.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Gears Tactics 10 Kasım'da Xbox Series ve Xbox One'a Geliyor Watch Dogs: Legion Xbox Series için 10 Kasım'da Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız