Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı

 
Microsoft bünyesinde bulunan ve daha sonra kapatılacağı açıklanan Tango Gameworks için geri sayım başladı. Bildiğiniz üzere uzun süredir hizmet veren ve dikkat çekici yapımları bizlere sunan bu stüdyo artık kepenkleri indirdi diyebiliriz.
 
Tango Gameworks'ten son görseller
 
 
Tango ekibi bildiğiniz üzere The Evil Within'i, The Evil Within 2'yi, Ghostwire: Tokyo'yu, Hero Dice ve Hi-Fi Rush adlı oyunları geliştirdi. Özellikle ritim temelli aksiyon macera oyunu Hi-Fi Rush çıkış yaptığı dönemde çeşitli ödüllerin sahibi oldu ve oyuncular tarafından bir hayli sevildi.
 
Tokyo merkezli Tango, 2010 yılında Resident Evil'in yaratıcısı Shinji Mikami tarafından kuruldu ve aynı yılın sonlarında Bethesda'nın ana şirketi ZeniMax Media tarafından satın alındı. Ardından Microsoft'un 2021 yılında ZeniMax'ı 7,5 milyar dolara satın almasıyla Xbox Game Studios'a katıldı.
 
Son olarak Xbox, Nisan ayında dört Bethesda stüdyosunu kapatacağını duyurdu. Bu stüdyolar arasında Tango, Redfall yapımcısı Arkane Austin, Mighty Doom geliştiricisi Alpha Dog ve destek stüdyosu Roundhouse Games yer alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.6.2024 15:02:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Sony sakın durma bu adamlar illa ki bağımsız stüdyo kuracak hemen yapış al. Böyle stüdyo harcanır mı. Bir bu bir moon studios alıp keyfine bakacan
Sony mallık edip kendi kocaman japon stüdyolarını kapadı bunları mı alacak. Küçücük asobi ve 10 yılda bir araba oyunu dışında oyun yapmayan Polyphony dışında stüdyosu kalmadı. Multiplatform oyunlar olmasa millete resmen oyunsuz konsol satmış olacak ki neslin yarısına geldik geleceğiz. Ellerinde olan ve çıkartacakları birkaç oyunu da Ps5 Pro için öteliyorlar besbelli. Nintendonun %90'ı Japon geliştirici para basıyorlar. Bu beceriksizler ise anca kapatıyor.

BSC Misafiri

17.6.2024 11:16:53

0
Sony alsa sanki arsa cikartacak. ALir tps marvel oyun yaptirir zorla ya da ipe sapa gelmes servis oyunu yaptirir. Bagimsiz kalirlar umarim.

BSC Misafiri

16.6.2024 16:34:28

0
Sony sakın durma bu adamlar illa ki bağımsız stüdyo kuracak hemen yapış al. Böyle stüdyo harcanır mı. Bir bu bir moon studios alıp keyfine bakacan

BSC Misafiri

16.6.2024 14:41:05

0
biraz kolay harcandılar gibime geldi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız