Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Şu an Yeni Nesil için Tales Oyunu Düşünülmüyor

   
     Tales Of Xillia 9 Ağustos'ta Avrupa'da Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkıyor. Tales of Xillia 2'nin de Batı için piyasaya çıkacağı açıklanmıştı. Serinin yapımcı koltuğunda oturan Hideo Baba'ya yeni nesil planları da soruldu, ama yanıt şu an için olumsuz görünüyor. Baba'nın açıklamaları şu şekilde:
 
    "Şu an için Playstation 4 ve Xbox One'a serinin yeni bir oyununu çıkarma planımız yok. Benim politikam serinin hayranlarının en çok olduğu platforma oyun çıkarmaktan yanadır."
 
    Anlaşılan Tales serisinin yeni bir oyununu PS4 ve Xbox One'da görebilmemiz için öncelikle bu konsolların yayılması gerekiyor. Zaten geliştiricilerde serinin hayranlarının Tales oyunlarını yeni nesil konsollarda oynamak istediklerinde harekete geçeceklerini söylüyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nowgamer Tales of Xillia JRPG Namco Bandai Tales of aksiyon
SimCity'nin Mac Sürümü Bu Ayın Sonunda Çıkıyor Shadowrun Returns'ün Berlin DLC'si Ekim'de

BSC Misafiri

6.8.2013 12:46:11

+1
Bu neslin açık ara en iyi JRPG oyunları Tales ve Ni no Kuni oldu. Final Fantasy PS3 ve Xbox 360 ile öldü. PS4 ve Xbox One ilede şimdilik değişmeyecek gibi görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales of Xillia
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız