Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man'den Scarlet Spider Videosu

 
     Beenox tarafından geliştirilen Activision oyunu Spider-Man: Shattered Dimensions'ın çıkışına az bir süre kaldı. Dört farklı boyutta ve dört farklı Spider-Man ile oynayacağımız oyun bu açıdan farklılık içeriyor. Amazing, Noir, Ultimate ve 2099 olmak üzere dört farklı boyutta kullanacağımız bu Spider-Man'lerin ek olarak alternatif kostümleri olacak. Bu alternatif kostümler oyunculara farklı özellikler kazandıracak.
 
     Spider-Man'in yaratıcısı Marvel Comics, oyundaki karakterlerden Amazing Spider-Man için kullanabileceğimiz Scarlet kostümünü tanıttı. Scarlet Spider, ilk defa Marvel Comics'in 1994 yılında yayınlanan çizgi romanında ortaya çıkmış. Kendisini Ben Reilly olarak tanıtan bir Spider-Man klonu olan Scarlet, Green Goblin tarafından öldürülüyünceye kadar Spider-Man'in tarafında savaşmış. Bu kostüm de oradan geliyor ve yayınlanan videoda iş başında nasıl göründüğünü izleyebiliyoruz.
 
     Videoya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak spider man örümcek adam activision beenox ps3 wii ds xbox360 shattered dimensions scarlet spider kostüm
Nvidia Zararda Rage'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man : Shattered Dimensions ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız