Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: Sabit Bağlantı Zorunluluğunu Hiç Düşünmedik


     Microsoft'un yeni nesil konsolunda kalıcı internet bağlantısının zorunlu olacağı (en azından bazı firmaların bunu isteyebileceği) hakkında hala tartışmalar devam ediyor. Yeni Xbox tanıtılınca bu konu hakkındaki ayrıntılar da ortaya çıkacaktır.
 
     Peki Sony cephesi kalıcı internet bağlantısı konusunu hiç gündemine almış mı? Shuhei Yoshida'nın bu konudaki açıklaması şu şekilde:
 
    "Bu konuyu gündeme aldık mı? Hayır, almadık. Ana nedenimiz bazı ülkelerde internet bağlantısının yeterince iyi olmamasıydı. İnternet bağlantısı olan kişilerin online oyun oynamak istemesi gayet anlamlı; ama offline oyunlar da internet bağlantısı yeterince iyi olmayan ülkelerde ilgi görüyorlar."
 
      Sanırım Shuhei Yoshida ve Sony'i böyle düşünmesinden dolayı takdir etmek gerekiyor; çünkü ülkemizde kalıcı internet bağlantısı istenmesi oyunculuğa (ve konsol satmak isteyenlere) büyük zarar verirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Wolfenstein: The New Order Wii U'ya Gelebilir mi? Dead or Alive 5 Ultimate PS3 & X360'a Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

11.5.2013 20:54:11

0
BF3ü ilk çıktığı haftadan beri oynuyorum daha 1 kez olsun ya ne güzel bir oyundu yağ gibi aktı dediğim olmadı . görünürde lag olmasa bile yine de var . bunun en güzel örneği karşıdan adam ateş ediyor bana ben ilk merminin geldiği saniyeden itibaren köşeyi geçtiğim halde duvarın arkasında ölüyorum. internet hiç keyif vermiyor multi oyunlarda

BSC Misafiri

9.5.2013 00:25:15

0
Sevmiyorsan girme konuya kardeşim. Zincirlemi sürüklüyorlar seni sirpinky xboxboy arkadaşım. Birde yok 3k'yı hallettiler diye yazmış yahu. Halledinceye kadar kaç kişinin parasını hallettikten sonra. Ps2'den sonra ps3,wii 3sene sonra psp ve xbox360 aldım en az onu(orjinal halo ve gear wars3 ile ) kullandığım halde makina pert oldu. Aldığım mağzaya götürdüm servise verdiler bana 2ay bekledikten sonra yenisini verdiler ama online üyelik boşa gitti. Bende yeni makinayı paketini açmadan elden çıkardım. Diğerleriyle gayet mutluyum. Microsoft müşterileri kendisinden soğutmayı iyi beceriyor. Başarılı olduğu en iyi konu bu.

digimon52

8.5.2013 13:47:31

-1
PLAYSTATION 4 yazin bunu bir kenara

Rai-gy

8.5.2013 13:33:35

+2
Böyle aptalca şeyleri sadece microsoft düşünür zaten ,sony'nin düşünmemesi son derece doğal..

Loukas

8.5.2013 12:42:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky Hayatımda sempati duyacağım son firmalar Nintendo ve Sony dir herhalde o kadar iticiler ki evime sokmak istemiyorum bu adamların cihazlarını.
Eyvah!! Sony ve Nintendo neyapacak şimdi sensiz. Sevmiyorum diyorsun her Sony ve PS4 haberinin içindesin anlamadım gitti. Sony ile Microsof tu kıyaslamak çok büyük bir cahillik olur Sony müşteri odaklı kalite odaklı ,Microsoft ise kar ve tekel olma odaklı ezik bir firma bu yüzden Sony ve Nintendoyu sevmemen normal senin, şaşırmamak gerek yani :) Microsoft un Sony gibi bir dev olması için daha çoooook fırın ekmek yemesi lazım.

Project Scorpio

8.5.2013 11:35:38

+1
Siz hala 3k da mısınız 4 sene oldu o sorunu aşalı ki o zamanlar da PS3 de sarı ışık blue-ray sorunu vardı o günleri unutursunuz tabii işinize gelmeyince.

senseman62

8.5.2013 10:58:33

0
bu konsollar çıkmadan bu kavga/tartışma bitmez

BSC Misafiri

8.5.2013 10:50:55

0
Sirpinky,kardeş sen evine xbox'u sokmuşsun ya, onun 3k görmüş bozuk makinelerinden evinde yer kalmamıştır zaten. Bende hepsinden birer tane vardı, fakat senin fanboyu olduğun alet xbox360 senesini dolduramadan pert oldu. Üstelik ısınmasın diye xbox360'ı pencereye yakın kullandım. Ama alet bi wii,ps2,ps3 fat,psp,nd3ds ve psvita3g ve wiiu kadar sağlam çıkmadı. Sen istediğin kadar muhalif ol. Kullanıcılar gözünü açtı.

OnlyChaos

8.5.2013 10:29:13

+5
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky Hayatımda sempati duyacağım son firmalar Nintendo ve Sony dir herhalde o kadar iticiler ki evime sokmak istemiyorum bu adamların cihazlarını.
Çünkü sende genellikle 8-16 yas arasında görülen fanboyluk bulunmakta.

alito

8.5.2013 09:38:00

0
Sony, sosyal analiz kabiliyeti ve EQ (Duygusal zeka) seviyesi yüksek bir firma.

ankara

8.5.2013 09:32:27

0
Valla sony i hic sevmem ama adamlar yinede oyuncularını düsünüyor konsolda sacmalık zorunlu internet bağlantısı kimisi iş yerine götürüyor kimisi arkdaşlarınla buluşup oynuyor kimisi köye gittiğinde yanında göturuyor zorunlu internet bağlantısı olursa o konsol 5 para etmez...

Project Scorpio

8.5.2013 09:31:43

-8
Hayatımda sempati duyacağım son firmalar Nintendo ve Sony dir herhalde o kadar iticiler ki evime sokmak istemiyorum bu adamların cihazlarını.

BSC Misafiri

8.5.2013 09:17:23

-1
Adamın dibisin sony para göz microsoft az senden adamlık dersleri alsın

GamerHand

8.5.2013 09:13:23

+2
Sony ve Nintendo'ya sempati duymak icin o kadar neden var ki. Kimisi kar amacli gudulmus aciklama der, kimisi pahali der. Ama Sony ve Nintendo herzaman onceligim olur. Daha samimi ve kullanicilarini onemseyen firmalar olarak goruyorum. Microsoft denildiginde yillarca bozuk oldugunu bile bile cihaz satan ve bugun tum 3. parti firmalari parasi ile dagitip hepsinin performansini dusuren. Xbox markasi ile rekabet adi altinda piyasanin dengesini ve kalitesini bozan bir firma olarak goruyorum. Benim dusuncemdir herseyden ote. Sacma sapan alintilar yapmayin. Sozumde Xbox Brand'i icin gecerlidir. Genel Microsoft icin degil.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız