Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega: Wii U, İlkbahar'da Piyasaya Çıkacak

Wii U, kontrolcüsü ile oyun dünyasına yeni bir heyecan katacak

     Wii U'nun çıkış tarihi E3 fuarında açıklanmadı, Nintendo sadece 2012 yılını işaret ediyor. Nintendo başkanı Satoru Iwata daha önceki açıklamalarında cihazın Nisan 2012'den önce gelmeyeceğini açıklamıştı. Şimdi de Sega daha net bir tarih verdi.
 
     Sega'nın pazarlama bölümü başkan yardımcısı Alan Pritchard, Wii U'nun gelecek İlkbahar/Yaz döneminde piyasaya çıkacağını söyledi. Böylece artık 2012 yılının sonunu beklemeyeceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
    Oyun dünyasını yakından takip edenler dünyanın en büyük oyun pazarı Amerika'da yıl sonları alışveriş çılgınlığı yaşandığına tanık olmuşlardır. O nedenle firmalar da konsollarını bu dönemde çıkarmak istiyorlar. Nintendo bu yola başvurmayacak gibi görünüyor.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ge Nintendo Wii U Konsol Console
SH: Book of Memories'in Geliştiricisi Farklı 3DS Sonunda Japonya'da 1 Milyonu Geçti

hack1009

13.6.2011 09:46:30

-1
bence yeni wii konsolu övdüler ve çok harika bir cihaz bekliyordum.fakat wii u bence yine çok iyi bir cihaz çıkarmayacak ve beklediğimiz gta5 gibi ve diğer oyunlar yine iyi olmayacak.yanlışsam söyleyin.yinede yeni bir cihaz ve yenilikçi olduğundan alınır.saygılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız