Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 7, Xbox One ile PC Arasında Cross-Save Desteği Sunacak

   Resident Evil 7, Xbox One ile PC Windows Store arasında cross-save desteği sunacak. Böylelikle oyunun kayıt dosyaları Xbox One ile PC arasında paylaşılabilecek ve sizlerde bu iki platform üzerinde oyunun neresinde kaldıysanız oradan devam edebileceksiniz.
 
   Bu haber ise Dengeki (Çeviri IGN Japonya) tarafından paylaşıldı ve ardından Capcom da olayı doğruladı. Dengeki ayrıca oyunun PC sürümünde HDR ve 4K desteğinin bulunacağını da belirtti. Oyunun Xbox Play Anywhere sistemine dahil olup olmayacağı ise doğrulanmış değil.
 
   Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
Dead Rising 4 Çıkış Videosu Final Fantasy XV'in Dosya Boyutu Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

28.11.2016 20:55:32

0
Oyun yapımcısı 1 nevi ticaret yapıyor. İstediği firma ile anlaşılır, istediği firmaya ayrıcalık tanır. Bunda çemkirecek 1 durum yok

Boone

28.11.2016 17:26:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: dinazorkulagi <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Boone Capcom her platforma da hakkini verir. Bethesdanin Fallout 4 u PS4 e bilerek duzgun yapmamasi gibi sıkıntıyı ve terbiyesizliği yapmaz asla. Bir tarafa daha cok kayip oraya ozel icerikler sunarsin evet ama diger tarafa da cikartma karari aldiysan eger oyunu her tarafta adam gibi yapcaksin. Diger turlusu zaten karaktersizlige girer. </blockquote> F4 e mod desteğini sony engelledi firma değil.
Olay mod desteği değil. Oyun başlı başına sorunlu PS4 üzerinde

dinazorkulagi

28.11.2016 09:01:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Boone Capcom her platforma da hakkini verir. Bethesdanin Fallout 4 u PS4 e bilerek duzgun yapmamasi gibi sıkıntıyı ve terbiyesizliği yapmaz asla. Bir tarafa daha cok kayip oraya ozel icerikler sunarsin evet ama diger tarafa da cikartma karari aldiysan eger oyunu her tarafta adam gibi yapcaksin. Diger turlusu zaten karaktersizlige girer.
F4 e mod desteğini sony engelledi firma değil.

veli@1144

27.11.2016 19:55:22

+1
Arkadas sony ci belli.ya varya uzun sure elimde ps4 ps3 ve vita bulundurmus biri(su anda pc kullaniyorum) olarak yapmak istemezdim ama bu karsiligi arkadas haketmis:lan düdük pc platformunu asagiliyorsun ama o degerli gordugun sony veya microsoft herneyse dusuk donanimla seni sömürüyor en azindan pc de istedigin ve imkanin elverdigi olcude gucunu ayarlayabiliyorsun tek seviye donanima bagli kalip uzerine bide bi oyuna yuzlerce lira vermiyorsun e ne diyelim kedi ulasamadigi cigere hesabi...

BSC Misafiri

27.11.2016 16:13:37

0
Övgünün aldatıcı ve yıkıcı etkisinden kaçmanın tek yolu çalışmaya devam etmektir (seni seviyorum capcom)iyi çalış toz burak ma !

İdrak İstimlak

27.11.2016 11:10:38

0
MS için kucuk, insanlik icin buyuk bir adim...

Boone

27.11.2016 10:32:39

0
Capcom her platforma da hakkini verir. Bethesdanin Fallout 4 u PS4 e bilerek duzgun yapmamasi gibi sıkıntıyı ve terbiyesizliği yapmaz asla. Bir tarafa daha cok kayip oraya ozel icerikler sunarsin evet ama diger tarafa da cikartma karari aldiysan eger oyunu her tarafta adam gibi yapcaksin. Diger turlusu zaten karaktersizlige girer.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız