Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Reggie: Klasik Oyunlarımıza Hayat Vermek İstiyoruz


     Nintendo'nun E3 sunumu çoğu oyuncuya göre tam bir hayalkırıklığıydı. Retro Studios'un yeniden Donkey Kong üzerinde çalışması, yepyeni IP'ler duyurulmaması veya tozlu raflarda kalmış klasik yapımlarım yeniden oyun dünyasına dönmemesi gibi çok çeşitli nedenler üzerinde durulabilir.
 
     Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime'nin açıklamasına göre uzun süredir ortalıkta görünmeyen bazı klasik serilerin yeni oyunlarının Wii U ve 3DS'e gelmesi hedefleniyor. Bu oyunların hangileri olacağı ise açıklanmadı.
 
     F-Zero, Metroid, Golden Sun ve Earthbound gibi henüz Wii U'da göremediğimiz klasiklere sahip olan Nintendo aynı zamanda Fatal Frame serisinin haklarını da elinde bulunduruyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Oyun Satışları Son 13 Yılın En Düşük Seviyesinde Dark Souls II Yeni Nesil için Şu an Düşünülmüyor

furkangoth

18.6.2013 13:50:05

0
30'dan fazla serileri var adamların elbette bir iki tanesi er ya da geç wii u'ya çıkacaktır ancak birinin açıklamasını en azından bu E3'te yapsalar iyi olabilirdi. Özellikle F-Zero ve StarFox gibi wii'yi es geçmiş oyunların Wii U'ya geleceğine eminim. Golden Sun ve Wars büyük ihtimalle 3ds'e gelir ancak Earthbound büyük ihtimal ile bir daha hiç devam oyunu göremeyecek daha 3. oyunu batı yüzü görmedi..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız