Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer, Gamescom Kapsamında Yeni Oyuncu Donanımlarını Duyurdu


     Gamescom fuarının başlamasıyla birlikte yalnızca yeni oyunları değil oyuncu ekipmanlarını da görme fırsatı buluyoruz. Bu alanda önde gelen firmalardan Razer, Gamescom kapmasında şu ana kadar iki yeni oyuncu donanımını tanıttı. Bunlardan biri yenilenen Orbweaver olurken diğeri ise DeathStalker Chroma olarak karşımıza çıktı.
 
     İlk olarak yeni Orbweaver tanıtıldı. Yapılan açıklamada yeni Orbweaver'ın ayarlanabilir ergonomik özellikler ile birlikte maksimum özelleştirme kontrolü için Chroma aydınlatma özelliği taşıdığı belirtildi. Yeni Razer Orbweaver Chroma mekanik oyun pedi, diğer Chromalı Razer ürünleriyle senkronize edilebilecek. Turnuvalara özel tasarlanan Orbweaver Chroma, orijinal Razer Orbweaver’ın başarısını devam ettirmeyi hedefliyor. Tamamen programlanabilir 20 Razer Mechanical Switch (mekanik tuş), 8 yönlü baş parmak pedi, ayarlanabilir el, baş parmak ve avuç içi modülleri ve sırayla tüm Razer’ların büründüğü Chroma aydınlatma özelliği yeni Razer Orbweaver Chroma’nın özellikleri.

     Etkinlik kapsamında duyurulan bir diğer donanım olan DeathStalker Chroma için yapılan açıklamada ise şu bilgilere yer verildi. "Benzerlerine göre daha yüksek performanslı, ince chiclet tarzı tuşları istediğiniz şekilde ayarlanabiliyor ve üç adet ayarlanabilir ışıklandırma alanına sahip. DeathStalker klavye piyasada kısa tuş mesafesi, hızlı basışları ve 10 tuşa aynı anda basma özelliği (standart klavyelerde bu özellik 3 tuşla sınırlı) sayesinde sıfır gecikmeli klavye olarak tanınıyor."

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Project Cars Yapımcısının Yeni Oyunuyla Göklere Çıkıyoruz FIFA 16'nın Türkçe Olacağına Dair Resmi Açıklama Geldi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız