Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PowerWash Simulator Ocak Ayı Sonunda PlayStation ve Switch'e Geliyor

 
 
İlk olarak 19 Mayıs 2021'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak piyasaya sürülen ve ardından 14 Temmuz 2022'de Xbox Series, Xbox One ve PC'de (Steam ve Microsoft Store aracılığıyla) tam sürüm yayınlanan simülasyon yıkama oyunu PowerWash Simulator, PlayStation ve Switch konsollarına geliyor. 
 
Yayıncı Square Enix Collective ve geliştirici FuturLab tarafından konsol oyuncularına sunulacak olan PowerWash Simulator, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için 30 Ocak'ta yayınlanacak.
 
PowerWash Simulator, PS4, PS5 ve Switch'e geliyor 
 
 
 
Geliştirici FuturLab daha önce yayınladığı bir gönderide, PowerWash Simulator'ın PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch sürümlerinin çıkış tarihinin 2023'ün başlarında duyurulacağını belirtmişti. Şimdi ise bu tarih kesinleşti ve 30 Ocak'ta konsol sürümleri geliyor. 
 
PowerWash Simulator yıkama ve kirleri çıkarma temalı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Simülasyon öğelerinin yer aldığı bu oyun bizlere rahatlatıcı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunda yüksek basınç veren bir araç ile suyu serbest bırakıyor ve sağı solu temizleyebiliyoruz. Bizlere oyun içerisinde çeşitli temizleme ve yıkama görevleri veriliyor ve biz de bunları en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. 
 
PowerWash Simulator şu anda Steam üzerinde 200,00 TL'den satışta.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simülasyon macera yıkama
NetEase Games, SkyBox Labs'ı satın aldı Eğlence Macera Oyunu Backfirewall'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PowerWash Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız