Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Parçalanma Efektleriyle VLADiK BRUTAL Dikkatleri Üzerine Çekiyor

 
 
Bağımsız oyunlara bir yenisi daha eklenecek olan ve tek bir geliştirici tarafından şu anda yapım aşamasında bulunan VLADiK BRUTAL için oynanış fragmanı yayınlandı. Birinci şahıs kamera bakış açısı ile ilerleyebileceğimiz bu yapım, parçalanma efektleri ve dehşet verici aksiyon mekanikleri ile ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
 
Tek bir geliştirici tarafından bizlere sunulacak 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre VLADiK BRUTAL, 9 Ağustos tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyor ve Doğu Avrupa'da bulunan kurgusal bir ülkede geçiyor. Arka plan hikayesine kısa bir bakış atacak olursak, bir diktatörün uzun süredir ülkeyi yönettiği ve artık bu durumun değişmesi gerektiği vurgulanıyor. Yapım içerisinde elimizdeki silahlarla üzerimize gelen düşmanları parçalayabiliyor, tuhaf yaratıklarla karşılaşabiliyor ve gerilim dolu ortamlarda hayatta kalmaya çalışıyoruz.
 
Bağımsız ve eski tarz bir FPS deneyimini sunmayı hedefleyen oyunun videosunda çok fazla aksiyonun ve parçalanma efektinin olduğunu söyleyebiliriz. Dövüş mekaniklerinin de ilgi çekici olduğunu aktarmakta fayda var. Şu anda oyunun Steam platformundaki sayfası da açık durumda. Dilerseniz istek listesine ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün şans verebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Şehir Kurma Oyunu Endzone 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı VCT 2024: EMEA 2. Aşama'nın Şampiyonu Fnatic Oldu!

BSC Misafiri

22.7.2024 23:39:59

0
STALKER, Atomic Heart ve Doom karışımı gibi geldi. Güzel görünüyor. Umarım sağlam bir oyun olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız