Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Store Türkiye Çok Yakında


 
     Ülkemizde özellikle son dönemlerde oyun sektörü açısından önemli gelişmelere şahit oluyoruz. Bu gelişmelerin başında ise Sony geliyor. Öncelikle God of War 3'ün ülkemizde izlenen politikası, raklamları ile daha sonra ise ModNation Racers çıkışı ile bu konuda atılımlar yapan Sony Türkiye, Türkçe oyunlar sözü ile de ülkemizdeki oyuncuları sevindirmişti.
 
     Sony Türkiye'nin oyunlar haricindeki en büyük projelerinden birisi de tabi ki PSN Türkiye oluyor. Her ne kadar uzun süredir beklense de sonunda PSN Türkiye'ye kavuşmamız için oldukça kısa bir süre kaldı. Sony Türkiye'den bugün yapılan açıklama ile PSN Türkiye'nin Eylül ayı içerisinde açılışını yapacağı kesinleşmiş oldu. Konu ile ilgili basın bülttenine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
"PlayStation tutkunlarının dört gözle beklediği PlayStation® Network (PSN), ilk olarak PS Store açılışı ile Eylül’de Türkiye’de hizmete başlıyor. Bu önemli gelişme sayesinde PS severler, mini oyunlara, oyunların eklentilerine, temalara, kişiselleştirilebilir içeriklere ve ücretsiz indirilebilen oyun demolarına
online olarak erişebilecek.

(07.09.2010 – İstanbul) – Sony, Türkiye’deki PlayStation tutkunlarının heyecanla beklediği PlayStation® Network (PSN) ile ilgili müjdeli haberi verdi. Bu habere göre, PlayStation’ın tüm internet servislerinin toplandığı çok önemli ve büyük bir ağ olan PSN, Eylül ayı itibariyle Türkiye’de hizmete sunuluyor. Bu Network’ün en önemli unsurunu ise oyunseverlere önemli avantaj ve kolaylıklar sunacak olan PS Store oluşturuyor. PS Store Türkiye’den uygun fiyatlarla mini oyunlar, oyunların indirilebilir içerikleri, kişiselleştirilebilir içerikleri, oyunların betaları ve multiplayer demoların yanı sıra ücretsiz oyun demoları da indirilebilecek.

PS Store ile Türkiye’den oyunlara ulaşmak çok kolay olacak
Oyunseverler, birçok içeriğe online olarak hızlı bir şekilde ulaşırken, bu başlangıç, gelecek dönemlerde yeni servislerin sunulması için de son derece ciddi bir altyapı oluşturacak. PSN Türkiye’nin içerikleri arasında, mini oyunlar, oyunların indirilebilir içerikleri, kişiselleştirilebilir içerikleri ve ücretsiz indirilebilen oyun demoları yer alacak.

Türkçe oyunlar da geliyor
Tüm bu oyun ve içeriklere erişip, dilediğini kolayca satın alabilmenin yanı sıra PSN kullanıcıları, PS Store ile ilintili olan PSP Go, Buzz, Singstar gibi oyunları da Türkiye pazarında rahatlıkla bulup, satın alabilecek. Eylül ayı itibariyle aralarında Colin McRae: Dirt 2, Uncharted 2’nin de olduğu efsanevi PS3 Platinium oyunları peşin alımlarda 49 TL’den, yeni PS Move oyunları 99 TL, ekonomik grup PSP oyunları PSP Essentials’ı 19,90 TL’den satışta olacak. PS’nin, oyun tutkunlarına en büyük sürprizi ise Türkçe oyunlar olacak.

Neden PlayStation® Network?
 
• Online oyunların keyfini çıkarmak için: Sadece kişiye özel küresel bir kimlik sayesinde çevrimiçi çoklu oyuncu (multiplayer) oyunlarında dünyaya meydan okuyabilir, düzenli olarak gerçekleştirilen turnuva ve yarışmalara katılabilir ve diğer PlayStation®Network kullanıcılarıyla içerik paylaşabilirsiniz.

• Playstation Store'dan alışveriş yapmak için: Bütün PS3 ve PSP oyunlarını, HD filmleri ve oyun demolarının yanı sıra betaları ve multiplayer demoları da indirebileceğiniz PlayStation Store’u ziyaret edebilirsiniz.

• Arkadaşlarınızla mesajlaşmak için: Aile ve arkadaşlarınızla yazılı, sesli ve videolu mesajlaşabilir, anlık gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

• İnternette sörf için: PS3 ve PSP sistemindeki dahili tarayıcı sayesinde internette sorunsuz sörf yapabilir, uçsuz bucaksız online dünyanın tadını çıkarabilirsiniz.

Dünyada 50 milyondan fazla kişi PlayStation® Network’de
 
Dünya çapında 50 milyondan fazla hesap ile PlayStation Network, bugün en büyük ağ eğlence platformlarından biri olma özelliği taşıyor. Ücretsiz, talep üzerine akan müzik ve video sunum servisi olan Vidzone ile üyelerini, bağımsız, uluslararası ve klasik dünyanın derinliklerine taşıyacak olan ve yakında açılacak bir film servisi olan MUBI gibi yeni eklenen içerik ve servislerle gelişmeye devam ediyor. Sony, tüketicilere PlayStation Network’de içeriği kullanma konusunda daha fazla seçenek sunan yeni bir abonelik servisi olan PlayStation®Plus’ı da 29 Haziran’dan itibaren yıllık €49.99 ücret ile sunmaya başladı. Servis, PlayStation Ağı’nın usta kullanıcılarına, PlayStation Mağaza içeriğindeki indirimler, belirli oyunlara, tam oyun denemeleri ve daha pek çok şeye ücretsiz ve özel erişimi içeren, ek değer, erişim ve kazançlar sunmak üzere tasarlandı. PlayStation Network, bu yıl kataloğuna yeni özel oyunları eklemeye devam edecek. Bunların arasında PixelJunk™ Shooter 2, Eat Them ve Dead Nation da yer alıyor.

Tüm bu yenilikçi servisler, Türkiye’de de zaman içinde kullanıma sunulacak."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony
Kinect Sports ve Joy Ride'tan Yeni Video FF XIII'ün Xbox 360 Versiyonu Japonya'da Çıkabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ugurfb

10.9.2010 19:59:24

0
PSN Türkiye'de şu garanti süresi uzatma olayı olursa işe yarar herhalde gibime geliyo

volkan_hto

9.9.2010 20:54:22

0
ben store a girebiliyorum ama home da "this content connot be accessed on your accaunt" diyor??

ego555

9.9.2010 19:14:42

0
TRPSN-AÇILMIŞTIR-ARKADAŞLAR!!! HAYIRLI-OLSUN

FieSTaA

9.9.2010 19:10:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: ebrar1987

Liseli detected

bruttee87

9.9.2010 14:15:37

0
quote:

quote: Orijinalden alıntı: PETTIBONE Okuyorum hemen. Bir xbox360 fanı olarak taktir ettim. Nasıl yani x box'ı siz mi soğutuyorsunuz
hahahahahahahahahahaahahahahaahahahaha öldüm lan gülmektennnnnnn puhahahahahha :D:D:D

iARDAs

9.9.2010 11:06:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Hocam en azından alışverişlerini TR storedan yapabilirsin.
öyle olucak zaten oyunlar 2. bölge alışverişlerde öyle olucak FAKAT dün bişey dikkatimi çekti. Avrupa Playstation Store güncellendi dün malum. Hiç dikkatimi çekmemişti http://blog.eu.playstation.com/2010/09/08/heads-up-game-store-update-8th-september-2010/ Mesela WORMS 2 Armageddon tüm avrupa bölgelerinde var. ALL LOCALES diye belirtmişler ama mesela TOP GUN oyunu ALL LOCALES değil. Availability: Not available in Australia, Belgium, Netherlands, New Zealand, Portugal, Russia and Switzerland Hadi Avusturalyayıı geçtim ama, Belçika, Hollanda, Portekiz, İsviçre gibi Avrupa ülkelerinin PS Store larında o oyun henüz yok. Sırf TOP GUN için geçerli değil Quantum theory demosu mesela Almanyada yok Mafia 2 DLC si mesela Cek Cumhuriyeti, Polonya ve Rusya da yok... Yani avrupada bile yarım yamalak bu servis bzı ülkelerde. Türkiyedede öyle olucaktır diye düşünüyorum. İçerik çıktığı an avrupaya, bazı ülkelere nasıl geç ulaşıyosa Türkiyede öyle olabilir.

Gny*

9.9.2010 10:28:00

0
Trophy aktarma sistemi kesinlikle şart ama hala Sony'den böyle bir şey gelmiyor.

FERFEROS

9.9.2010 10:14:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

2080 trophy var bende ben gene USden oynıcam... TRde açıcam ama trophylerden vazgeçemiyorum. Bazen vazgeçiyim dyorum ama çektiğim stresler ve mutlulukları düşününce vazgeçemiyorum. Doktor var mı?
Hocam en azından alışverişlerini TR storedan yapabilirsin.

Daxteroy

9.9.2010 09:33:38

0
Ben de dolu Trophy var; ama Türkçe PSN için tam destek böyle bir şey olsa gerek.

iARDAs

9.9.2010 08:56:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 760 tropysi olan var kimse psn TR açmaz 3-4 yıllaık emekleri olan var ya resmen bizehassıslık
2080 trophy var bende ben gene USden oynıcam... TRde açıcam ama trophylerden vazgeçemiyorum. Bazen vazgeçiyim dyorum ama çektiğim stresler ve mutlulukları düşününce vazgeçemiyorum. Doktor var mı?

BSC Misafiri

9.9.2010 08:50:33

0
760 tropysi olan var kimse psn TR açmaz 3-4 yıllaık emekleri olan var ya resmen bizehassıslık

kayıhan7

8.9.2010 04:06:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: KamikazeLito_TR

Tamam dağılın.
espriler havada uçuşuyo ama sağlam

KmKz_Lito

8.9.2010 01:11:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Nasıl yani x box'ı siz mi soğutuyorsunuz
Tamam dağılın.

Tinúviel

8.9.2010 01:02:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Konuyu yeni okuyordum o mesajı görünce hemen bu geldi aklıma buraya koymak için sen benden çok yaşayacaksın.

iARDAs

8.9.2010 00:51:40

0
Amerikadan Tüm dünya PS Store larına girilebiliniyor İngilteredende öyle Avrupadan Asyadan da öyle TÜrkiye PS store gelince Türkiyeden Amerika veya Avrupa hesabına erişim asla kalkmıyacak. Böyle bir söylem dahi ortada yok. Vidzone gibi uygulamalar sadece müzik şirketleri anlaşması yüzünden sırf Avrupada bazı ülkelerde etkinlik gösterebiliyor. Sonuçta unutmayalım. Vidzone PS3 için bir uygulama PSN ise Ps3 e online girebilmekiçin bir amaçtır ve bir hesaptır... Amerika, İngiltere hesabı olanlar Türkiye store açılınca amerika veya ingiltere hesablarına erişim sorunu yaşamıyacaklardır. PSN hesaplarınıza dünyanın heryerinden girebilirsiniz... Kredi kartı ile alışverişte malum İngiltereden hiç olmuyordu. Sadece Amerika üstünden oluyordu. Fakat son 2-3 aydır buna el attılar ve yabancı kartları temizlemeye başladılar. Sırf Türkiye değil, birçok ülkenin kredi kartları artık geçmiyor Amerika PS store da (istisnai durumlar hariç) Ben 2 yıldır kredi kartım ile alışveriş yapıyordum. 400 dolar üzer belki içerik satın aldım ve bir anda kredi kartım kabul görmemeye başladı. İnternette araştırdım ve yabancı forumlarda insanlar sayfalarca konu açmışlar. Yabancı kredi kartlar Amerikada artık çalışmıyor diye... Zaten PSN kart da bölgelere göre satılıyor... Yani hem yabancı kredi kartlarını kabul etmemek hemde PSN kartları bölgelere dağıtmak SONY nin yapabileceği maksimum şey olacaktır her bölgeyi kendi suyuyla pişirsin diye. Ama tabi malum PSN kart satan yerlerden kart alınabiliyor. Bunu genelde 3. şahıslar veya şirketler tarafından temin edebiliyoruz... fakat biz forumda belli bir kesimiz. İnanın bana Türk Store açılınca çoğu insan oradan alışveriş yapacaktır... PSN kart ile uğraşmıyım diyen o kadar arkadaşım var ki, ve o kadar insan var ki, Türk PS store onlara çok güzzel hitap edicektir. Gene bir kesim UK veya US hesaplarından PSn kart ile alışveriş yapmaya devam edicektir... SS alın eğer dediklerimin tersi bir durum olursa foruma 2 gün girmiycem. 3 gün de çıplak dolaşıcam...

The_Rahip

8.9.2010 00:47:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ben playsation hesabımı amerika yo göstererek açmıştım şimdi psn turkiyeyi kullanabilecekmiyim yoksa yeni üyelikmi gerekiyor
Yeni üyelik alman gerekiyor.

iSafari

8.9.2010 00:47:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Zaten ne UK ne de US Store dan kredi kartıyla birşey alınamıyor.Zaten Store hizmeti olan ve diğer storelara IP engeli getirilen bir ülke yok(video kısmı hariç),eğer bunun gibi bir uygulama yaparlarsa hiç açmasınlar.4 yıl boyunca hiçbirşey yapma,millet mecburen DLC için UK veya US hesap açıp para verip indirsin,sonra sen kapat.Ne anladık bu işten.
aslında yakın bir geçmişe kadar us tan kredi kartları ile çok rahat alış verişyapılabiliyordu ben son zamanlarda denemedim ama artık us tan da kredi kartı ile alış veri yapılamıyormuş şimdiden bir kısıtlama gelmiş bile, yani adamlar alışverişi engellemiş bile...

BSC Misafiri

8.9.2010 00:39:24

0
ben playsation hesabımı amerika yo göstererek açmıştım şimdi psn turkiyeyi kullanabilecekmiyim yoksa yeni üyelikmi gerekiyor

The_Rahip

7.9.2010 23:32:08

0
Diğer bölgelerin PSN Store'una erişimin yasaklanacağını sanmıyorum. Mevcut diğer bölgeler için böyle bir yaptırım yokken sadece Türkiye'ye böyle bir yaptırım olması durumu tepki çekecektir diye düşünüyorum. Böyle birşey eğer olursa diğer bölgelerde olmadığı ve sadece bizde olduğu için "dayatma" durumu ortaya çıkacaktır. Böyle birşey olacağını sanmıyorum ama eğer olursada kimse kusura bakmasın ama rezilliktir. Tamam fedakarlık yapalım edelimde buna karşılık dayatma ve böyle zorlayıcı şeylerede gelemem.

.:SyLaR:.

7.9.2010 23:21:13

0
Tam Türkçe psn store açıldı Türkçe oyunlar çıkıcak korsan olması kötü oldu umarım çok artmaz korsan oynayanlar.

C-TRanger

7.9.2010 21:21:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

zaten kesinlikle diğer store lara erişimi kapatacaklardır aksi halde trstore anlamını yitirir...burada uygulmak zorunda oldukları fiyat politikasından dolayı mağdur olurlar..kimse tr store dan alış veriş yapmaz...diğer store lara erişim kesinlikle kapatılacaktır...şimdiden diğer storeları kullanan arkadaşlara duyrulur...
Diğer bölgelerin Store'larına erişimin kaldırılacağını sanmıyorum. Öyle birşey için öncelikle oyunlardaki bölge kilidini geri getirmeleri lazım. Neden; Şundan; Farklı bölgelerden hesap alma işini sadece biz Türkler yapmıyoruz. Amerikadaki adamın da var UK, Japon, Honk Kong vs hesabı, İngilteredeki adamın da. Bir İngilizi düşün. Adamın PAL makinesi, İngiliz hesabı var, İngiliz PSN Store kullanıyor doğal olarak değil mi... Ancak bu adamın Amerikada yaşayan, çalışan bir tanıdığı var ve hediye olarak Amerikadan oyun gönderiyor veya ziyaretinde getiriyor. Şimdi bu İngiliz bu 1. bölge oyuna Store'dan eklenti indiremeyecek / alamayacak öyle mi? Yıkarlar olayı... Yani hali hazırda tüm dünya global olarak tüm store'lara girerken, Türk PSN Store açıldığında Türkiye'ye özgü bir diğer bölge Store'lara erişim engeli olacağını sanmıyorum. Bir sonraki mesajında yazdığın home, vidzone erişiminin olmaması farklı bir olay. Film indirip izleme de yapılamıyor mesela. Ama bunlar farklı alandaki hizmetler. Oyunlara eklenti indirmek / almak farklı bir olay. Tamam radikal bir kararla farklı bir adrese ait kredi kartı ile alışverişi kaldırmış olabilirler... Ama PSN Card'lar bunun için var.

HeavyBlitz

7.9.2010 21:10:16

0
TR Store çıkınca trophy aktarımı da isterük

Armag3d0N

7.9.2010 20:48:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack zaten kesinlikle diğer store lara erişimi kapatacaklardır aksi halde trstore anlamını yitirir...burada uygulmak zorunda oldukları fiyat politikasından dolayı mağdur olurlar..kimse tr store dan alış veriş yapmaz...diğer store lara erişim kesinlikle kapatılacaktır...şimdiden diğer storeları kullanan arkadaşlara duyrulur...
Zaten ne UK ne de US Store dan kredi kartıyla birşey alınamıyor.Zaten Store hizmeti olan ve diğer storelara IP engeli getirilen bir ülke yok(video kısmı hariç),eğer bunun gibi bir uygulama yaparlarsa hiç açmasınlar.4 yıl boyunca hiçbirşey yapma,millet mecburen DLC için UK veya US hesap açıp para verip indirsin,sonra sen kapat.Ne anladık bu işten.

FERFEROS

7.9.2010 20:21:21

0
Başka ülkelerin Store'unu kullanmaya devam edecekseniz neden TR store haberini baltalıyorsunuz?Herkesin kredi kartı yok.Herkes internet üzeri alışverişe güvenemiyor. Ona bakarsanız benim de Türkçe destekli oyunlara ihtiyacım yok.Her bir şeyi anlıyorum.Ama burda gereksiz demiyorum.Çünkü biliyorum başkası için çok faydalı olacak.Ayrıca ayrı bir zevk olacak. Bencilliğin lüzumu yok Sony'i ayakta alkışlıyorum. Malasef bizim ülkemize herşey geç geliyor.Kaç aydır iPhone 4 bekliyor millet mesela Düz:Yazım hatası

mertvontrier

7.9.2010 20:11:26

0
23 gün içinde açılacak.

gamerasi

7.9.2010 20:01:48

0
Güzel gelişmeler...

Jack Rabbit Slims

7.9.2010 19:54:07

0
4 aydır çok yakında.

turboctopus

7.9.2010 19:17:51

0
Zaten psn'den alışveriş yapmıyorum sırf Ps3 türkçe olsun diye tropylerimi kaybedemem.Benim için pek bir değeri yok bu haberin ama oyunların fiyatları iyi olmuş.Zaten killzone 2 platinium'u 48 tl teknolojix'te.

iSafari

7.9.2010 19:16:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Böyle bir şeye nasıl hakkı olabilir?
böyle bir hakları var maalesef...şuan seni beni home a vidzone nasıl ki sokmuyor engelliyorsa onuda engelleyecektir...

Toruk Macto

7.9.2010 19:05:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Nasıl yani x box'ı siz mi soğutuyorsunuz

Gny*

7.9.2010 18:58:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

zaten kesinlikle diğer store lara erişimi kapatacaklardır aksi halde trstore anlamını yitirir...burada uygulmak zorunda oldukları fiyat politikasından dolayı mağdur olurlar..kimse tr store dan alış veriş yapmaz...diğer store lara erişim kesinlikle kapatılacaktır...şimdiden diğer storeları kullanan arkadaşlara duyrulur...
Böyle bir şeye nasıl hakkı olabilir?

iSafari

7.9.2010 18:54:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Son bir iki aydır bu da kalktı. Forumda US psn den visa kart ile alışveriş yapanlar var, daha önce dealarca alışveriş yaptıkları kartla alışveriş yapamıyorlar artık...
zaten kesinlikle diğer store lara erişimi kapatacaklardır aksi halde trstore anlamını yitirir...burada uygulmak zorunda oldukları fiyat politikasından dolayı mağdur olurlar..kimse tr store dan alış veriş yapmaz...diğer store lara erişim kesinlikle kapatılacaktır...şimdiden diğer storeları kullanan arkadaşlara duyrulur...

Bluepower

7.9.2010 18:48:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Nasıl yani x box'ı siz mi soğutuyorsunuz

C-TRanger

7.9.2010 18:12:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Odysseyy içerikten faydalanmak isteyen herhangi bir visa kart ile us psn'den alışverişini yapıyordu ki kim ne yapsın temayı bilmemneyi satın alıp. shopto.net diye bir gerçek var. yenilik yapacaklarsa türkçe oyun yapmalılar.
Son bir iki aydır bu da kalktı. Forumda US psn den visa kart ile alışveriş yapanlar var, daha önce dealarca alışveriş yaptıkları kartla alışveriş yapamıyorlar artık...

OrcsCaptan

7.9.2010 18:04:34

0
Heyecanla bekliyorum valla hayırlısı olur inşallah.

Odysseyy

7.9.2010 17:55:47

0
içerikten faydalanmak isteyen herhangi bir visa kart ile us psn'den alışverişini yapıyordu ki kim ne yapsın temayı bilmemneyi satın alıp. shopto.net diye bir gerçek var. yenilik yapacaklarsa türkçe oyun yapmalılar.

maydo67

7.9.2010 17:33:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba korsanında önüne geçildi açılmaması için hiçbir engel yok
geçemediler .artık korsanın önünü alamaz sony.isteyen orjinale isteyen korsana devam edecek.zamanlaması kötü oldu bu olayın.inşallah sony kendi oyunları için vereceği Türkçe desteğini çekmez ilerde.

SaatliBomba

7.9.2010 17:31:00

0
korsanında önüne geçildi açılmaması için hiçbir engel yok

Mahatma Gandhi

7.9.2010 17:26:01

0
Bi çıksa aktarma gibide birşey ola kesinlikle geçerim TR'ye

U_şen

7.9.2010 16:18:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Şimdiye kadar PSN den 1 liralık şey bile almadığım için TR store bana hiçbir şey ifade etmiyor gereksiz ve geç kalınmış bir uygulama.
Çıksında alırsın

Ali_80

7.9.2010 16:16:22

0
Süper haber.Sabırsızlıkla bekliyorum.

maydo67

7.9.2010 16:15:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Tabiki babalarının hayrına yapmıyorlar bu işte karları var ama xbox'ın daha bikaç sene önce giriş yaptığı, korsan oyunun fır döndüğü bir ülkede psn açmak önemli bir iştir. Bunu bir xbox sever olarak söylüyorum. Microsoft bizi bir pazar olarak bile görmezken Sony'nin yaptığı sadece takdir edilir.
alkışlarım bu yorumu tutmayın beni.

iSafari

7.9.2010 16:15:48

0
En iyi ihtimalle 20-30 Eylül arası açılır..bu arada oyun fiyatlarida Kadıköy seviyesine inmiş..orada ki esnafın ısı zor olacak... Vatana millete HAYIRLI olsun herkes güle güle indirsin güle güle oynasın eğlensin mutlu olsun:))

Queen Hentai

7.9.2010 16:14:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: fullycharge

Doğru söylüyorsun kardeş; 4 sene oldu çıkalı PSstore daha yeni açılacak! Bu ay içi diyor, ama yine de kesin değil. 3. dünya ülkesiyiz ya lütfettiler bu saatte ancak getiriyorlar:P Eminim bunda da bir yığın kısıtlama olur, doğru dürüst hiçbir şeyi kullanamayız!!!
Tamamen katılıyorum dediklerinize. Bu saatten sonra TR Store'un hiçbir önemi yok. Sevinen kendi için seviniyor ama işi bilene boş iş bunlar.

Project Scorpio

7.9.2010 16:14:05

0
Şimdiye kadar PSN den 1 liralık şey bile almadığım için TR store bana hiçbir şey ifade etmiyor gereksiz ve geç kalınmış bir uygulama.

burakkagan

7.9.2010 16:13:06

0
...

fullycharge

7.9.2010 16:07:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gny* Böyle bir şey için teşekkür falan etmem ben. Bunu benim hayrıma değil kendi çıkarları için yapıyor sonuçta. Neyine teşekkür edeyim? Bunca yıl korsandı falandı uyuttular bizleri, sıfır yatırım yapmadan buralara geldik, tamam dedik ağzımızı açmadık. Ps3 çıkalı 5 yıl olacak herkes orijinal kullandı feci para akıttı, baktı bizlerde para var yolayım şunları dedi. 4 yılın sonunda bize bu hizmeti layık gördü. Hiç sempati duymuyorum. Yazdıklarım şahsi fikirlerimdir.
Doğru söylüyorsun kardeş; 4 sene oldu çıkalı PSstore daha yeni açılacak! Bu ay içi diyor, ama yine de kesin değil. 3. dünya ülkesiyiz ya lütfettiler bu saatte ancak getiriyorlar:P Eminim bunda da bir yığın kısıtlama olur, doğru dürüst hiçbir şeyi kullanamayız!!!

U_şen

7.9.2010 16:06:20

0
Haberin kaynağını alabilirmiyiz ? yoksa sony türkiye ile bir röportaj mı yapıldı ?

selimbilmez

7.9.2010 16:05:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

ALLAHIM ÖLÜCEM YAAA...

Vatal

7.9.2010 15:56:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Nasıl yani x box'ı siz mi soğutuyorsunuz

Gny*

7.9.2010 15:54:19

0
Böyle bir şey için teşekkür falan etmem ben. Bunu benim hayrıma değil kendi çıkarları için yapıyor sonuçta. Neyine teşekkür edeyim? Bunca yıl korsandı falandı uyuttular bizleri, sıfır yatırım yapmadan buralara geldik, tamam dedik ağzımızı açmadık. Ps3 çıkalı 5 yıl olacak herkes orijinal kullandı feci para akıttı, baktı bizlerde para var yolayım şunları dedi. 4 yılın sonunda bize bu hizmeti layık gördü. Hiç sempati duymuyorum. Yazdıklarım şahsi fikirlerimdir.

kruezberq

7.9.2010 15:43:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: brnk

GÜLDÜRDÜN
naptınn sennnn ss alındı

BSC Misafiri

7.9.2010 15:25:23

0
sanki Turkiye'de kimse baska ulke hesabi acip ta o denilenleri (oyun veya icerik satin almak, internete girmek, online oyun oynamak) simdiye kadar yapamadi, ps3lerini aldilar yillardir bugunu bekliyorlar :) Bu aciklamayi yapan yetkili dediklerine kendi inaniyor mu acaba? Bir cok kisi trophy'leri kaybolmasin diye bile tutup yeni hesap acmaz. Ilk bir iki oyunu 49ytl den verip sonra vergileri bindirmesinler de, HAYIRli gunler

No-One

7.9.2010 15:24:47

0
Yeni hesap almak zorunda mıyız? Ülkeyi değiştirsek de o kadar içerik boşa gitmese.

DarkPlayer00

7.9.2010 15:18:44

0
Sabırsızlıkla bekliyorum Teşekkürler SONY

Arphenion

7.9.2010 15:09:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Nasıl yani x box'ı siz mi soğutuyorsunuz

SolidRock

7.9.2010 15:07:29

0
Güzel bir haber... Bari ayın ortalarında falan açılsa.

GoldPunch

7.9.2010 14:55:49

0
Çok iyi haber. PSN Türkiye'nin Eylül ayı içerisinde açılışını yapacağı kesinleşmiş oldu.

hellsgate

7.9.2010 14:49:19

0
Keşke üyeliklerimizi Türkiye'ye taşıyabilsek.Yani İngiltere'den Türkiye'ye geçebilsek.

brnk

7.9.2010 14:39:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Nasıl yani x box'ı siz mi soğutuyorsunuz
GÜLDÜRDÜN

cryptdlg

7.9.2010 14:37:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: Affliction Geçti Bor'un Pazarı Sür Eşeğini Niğde'ye
Sanki birilerinin pacalari tutustu da apar topar haber gectiler. Aman yapmayin etmeyin bak neleri getiriyoruz diye.. Neyse.

Gny*

7.9.2010 14:36:42

0
Eylül'ün son günü yaparlar gene bizi çatlatırlar.

dwinchester

7.9.2010 14:35:01

0
e hayırlısı olsun o zaman.ne diyelim.darısı xbox360çıların başına.

Queen Hentai

7.9.2010 14:34:05

0
Geçti Bor'un Pazarı Sür Eşeğini Niğde'ye

profiteer

7.9.2010 14:34:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor "Colin McRae: Dirt 2, Uncharted 2' nin de olduğu efsanevi PS3 Platinium oyunları peşin alımlarda 49 TL' den, yeni PS Move oyunları 99 TL, ekonomik grup PSP oyunları PSP Essentials'ı 19,90 TL' den satışta olacak." Bu haber müthiş oldu.
Çıldırt bizi Sony delirt Bizi Sony...

PETTIBONE

7.9.2010 14:34:02

0
@tahmaz88 Beni gördü siz kaçın.

GT_55

7.9.2010 14:31:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Daxteroy

7.9.2010 14:30:59

0
Çıldırt bizi Sony.

Tahmazoğlu Tahir

7.9.2010 14:30:32

0
Evet yapılacak en süperi bu oldu zaten...
quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu psn card lar Türkiyede satışa sunulcakmı yoksa kredi kartı numarasıylamı alışveriş yapıcaz store dan?

LastObserver

7.9.2010 14:29:44

0
psn card lar Türkiyede satışa sunulcakmı yoksa kredi kartı numarasıylamı alışveriş yapıcaz store dan?

Antrim

7.9.2010 14:29:14

0
bu ay gelecekse neden hala net bir tarih verilmiyor?

C-TRanger

7.9.2010 14:28:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Nasıl yani x box'ı siz mi soğutuyorsunuz

Tormintor

7.9.2010 14:28:16

0
"Colin McRae: Dirt 2, Uncharted 2’nin de olduğu efsanevi PS3 Platinium oyunları peşin alımlarda 49 TL’den, yeni PS Move oyunları 99 TL, ekonomik grup PSP oyunları PSP Essentials’ı 19,90 TL’den satışta olacak." Bu haber müthiş oldu.

Tahmazoğlu Tahir

7.9.2010 14:24:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE Okuyorum hemen. Bir xbox360 fanı olarak taktir ettim.
Nasıl yani x box'ı siz mi soğutuyorsunuz

PETTIBONE

7.9.2010 14:22:53

0
Okuyorum hemen. Bir xbox360 fanı olarak taktir ettim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız