Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid V'ten Sanatsal Çalışmalar


    Metal Gear serisinin sanatsal çalışmalarını yapan ve karakterlerin hayat bulmasında önemli bir rolü olan tasarımcı Yoji Shinkawa tarafından çizilen Metal GearSolid V'e ait sanatsal çalışmalar ortaya çıktı.
 
     Japon dergisi MdN Design & Graphic'te yayınlanan bu sanatsal çalışmalarda Big Boss, Ocelot ve Quiet gibi karakterleri de görme şansı yakalıyoruz. Aşağıda bu görselleri bulabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak metalgearinformer metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Atamızı Saygı, Sevgi ve Özlemle Anıyoruz Halo 4'ün Oyuncu Sayısı Büyük Düşüşte
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.11.2013 01:36:39

0
Sizede bi mukabil.

BSC Misafiri

10.11.2013 20:56:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bsc misafir:10.11.2013 15:35:09
Birinci soruna geliyim, "saygılar" bir hakaret değil, sadece haberi yapan editöre, haberi okuyan takipçi ve hakaret etmeden yazı yazmasını bilen tüm bsc üye ve misafirlerine ithafen yazılan sosyal içeriğe sahip, aynı fikirde olmasa bile karşıt düşüncelere de tahammül edip, insanî vasıflardan uzaklaşmadan, kullanılması amacıyla nezaket sahibi her şahsiyetin gündelik hayatında sıkça başvurduğu bir kelime.
Verilen habere karşılık, haberi takip eden her insanın kişisel bir yorumu olur. Güncelleme ile bile halledilebilecek bir sanal karakter veya başka bir programlama hususunda yapılan eleştiri ve kıyaslama ile ilgili anlatmak istediğiniz ve size göre cehaletimizin kaynağı olduğuna inandığınız quiet denilen, sanal bir oyun karakteri ve siz insan olmayan sanal bir oyun karakteri için insanlara saygısızca bir uslûp kullanarakmı? İnsanları o engin bilgi ve ilim deryanızdan faydalandıracaksınız(!?).
Siz ve sizin gibi uslûp bilmez, oyunu yapan ve ondan gelir elde etmek için piyasaya süren kişi ve firmalardan bile daha çok savunma noktasında kendini kaptıran, aynı ülke vatandaşı olduğumuzu bile unutturacak bir edayla en kırıcı bir yöntemle aydınlattığınız için teşekkürederim.
Hakeden tüm bilinç sahibi insanlara SAYGILAR.
Okumadim bile saygilar, Iyi geceler, tatli ruyalar.

BSC Misafiri

10.11.2013 18:27:53

0
Bsc misafir:10.11.2013 15:35:09 Birinci soruna geliyim, "saygılar" bir hakaret değil, sadece haberi yapan editöre, haberi okuyan takipçi ve hakaret etmeden yazı yazmasını bilen tüm bsc üye ve misafirlerine ithafen yazılan sosyal içeriğe sahip, aynı fikirde olmasa bile karşıt düşüncelere de tahammül edip, insanî vasıflardan uzaklaşmadan, kullanılması amacıyla nezaket sahibi her şahsiyetin gündelik hayatında sıkça başvurduğu bir kelime. Verilen habere karşılık, haberi takip eden her insanın kişisel bir yorumu olur. Güncelleme ile bile halledilebilecek bir sanal karakter veya başka bir programlama hususunda yapılan eleştiri ve kıyaslama ile ilgili anlatmak istediğiniz ve size göre cehaletimizin kaynağı olduğuna inandığınız quiet denilen, sanal bir oyun karakteri ve siz insan olmayan sanal bir oyun karakteri için insanlara saygısızca bir uslûp kullanarakmı? İnsanları o engin bilgi ve ilim deryanızdan faydalandıracaksınız(!?). Siz ve sizin gibi uslûp bilmez, oyunu yapan ve ondan gelir elde etmek için piyasaya süren kişi ve firmalardan bile daha çok savunma noktasında kendini kaptıran, aynı ülke vatandaşı olduğumuzu bile unutturacak bir edayla en kırıcı bir yöntemle aydınlattığınız için teşekkürederim. Hakeden tüm bilinç sahibi insanlara SAYGILAR.

KillerGhost

10.11.2013 15:51:58

0
Big Boss yaşlandıkça ultra karizma oluyor.Umarım Phantom Pain 2014'de çıkar.

BSC Misafiri

10.11.2013 15:35:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Evet, onun için yüzü koyun hedefine nişan aldığında sessiz olabilmesi için, zırhını çıkarıp, daha da hassas ayar yapabilmesi için, hava yastıklarını kullanması gerekiyordu.
Bunun için artık "O"quiet'in zırhlarından ve giysilerinden veragat edip, bütün olanaklarını hedefini vurmak için,feda etmiş bir keskin nişancı(!?).
Acaba, Metalgearsolid'e yakışmadığını yazan fanlar nedense "O"quiet'in yaptığı bu fedakarlığı(!?) farkede"memiş"ler gibi(!) sanırım.
Tam net olarak hatırlamıyorum ama "The END"miydi neydi,yaşlı ve üzeri neredeyse tamamen kamuflajlı hatta kamuflajının üzeri bile, uzun süreli hedefine kitlenmek için, sabırla beklemesinden, yosunlu gibi yeşillik olmuş, bir amca vardı.
Yani o adam boşuboşuna o kadar zahmet etmiş.
O'da çıkarıverseydi zırh ve kamuflajlarını, bir dakika! "The END" hava yastıklarına sahip değil ki?
Saygılar.
Ne klise ve bilgisizi insanlarsiniz Saygilar nedir ya ? Bu kisimdan sorna yazacaklarim oyundan direkt spoiler olmakta bu nedenle herkes okumasin ama sen oku arkadas cunku cahilligini kapatmaya ihtiyacin var. Quiet'in vucudu derisi kamuflaj görevi göruyor yani renk degistiyor bu yuzden ustunde birsey yok anladin mi ? Su aptal tartisma sirf Kojima "biraz daha seksi karakterler istedim" dedi diye yapiliyor. Halo tasarimcisi cikip laf atmisti ustune ki Halo da cortana diye super seksi ciplak bir hologram var.

dingo egret!

10.11.2013 14:25:14

+3
10-11 yaşındaki çoluk çocuk aktif internet kullanıcısı olup e-posta adresi alabiliyor günümüzde. sonucu işte buyrun lüzumsuz yorumlarıyla BSC misafirleri.. bence misafirlere verilen yorum hakkı tekrar gözden geçirilsin, hemen her konu altında boş yorumlar yaparak kuru kalabalık, yorum kirliliği yapabiliyorlar. dahası pek çok troll bu anonim hesaptan laf sokma çabalarına falan giriyor..

BSC Misafiri

10.11.2013 14:06:59

-2
Evet, onun için yüzü koyun hedefine nişan aldığında sessiz olabilmesi için, zırhını çıkarıp, daha da hassas ayar yapabilmesi için, hava yastıklarını kullanması gerekiyordu. Bunun için artık "O"quiet'in zırhlarından ve giysilerinden veragat edip, bütün olanaklarını hedefini vurmak için,feda etmiş bir keskin nişancı(!?). Acaba, Metalgearsolid'e yakışmadığını yazan fanlar nedense "O"quiet'in yaptığı bu fedakarlığı(!?) farkede"memiş"ler gibi(!) sanırım. Tam net olarak hatırlamıyorum ama "The END"miydi neydi,yaşlı ve üzeri neredeyse tamamen kamuflajlı hatta kamuflajının üzeri bile, uzun süreli hedefine kitlenmek için, sabırla beklemesinden, yosunlu gibi yeşillik olmuş, bir amca vardı. Yani o adam boşuboşuna o kadar zahmet etmiş. O'da çıkarıverseydi zırh ve kamuflajlarını, bir dakika! "The END" hava yastıklarına sahip değil ki? Saygılar.

BSC Misafiri

10.11.2013 13:23:00

-2
quote:

Orijinalden alıntı: dingo egret! Quiet karakteri çok tepki gördü ama bence oyuna farklı bi renk getirdi(20 senelik mgs oyuncusuyum..)
hatta seriye farklı bi renk bile getirebilir. zaten sexy bir sniper kadın fenomeni vardır bu serinin geçmişinde..
biraz açık görüşlü olun canım
OYHŞŞŞ
20 senedir bitiremedin mi oyunu

dingo egret!

10.11.2013 13:07:20

0
Quiet karakteri çok tepki gördü ama bence(20 senelik mgs oyuncusuyum..) seriye farklı bi renk bile getirebilir. zaten sexy bir sniper kadın fenomeni vardır bu serinin geçmişinde.. biraz açık görüşlü olun canım OYHŞŞŞ
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız