Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid: The Legacy Collection Listelendi


   Metal Gear Solid HD Collection'ı satın alanlar bu paketin içinde serinin ilk oyununu bulamamışlardı. Serinin ilk oyunu HD olarak oynama fırsatı yakalayacak mıyız derken Kore Oyun Derecelendirme Kuruluşu ve Hideo Kojima bazı bilgiler sunmaya başladı.
 
      Metal Gear Solid: The Legacy Collection, Kore Derecelendirme Kurulu tarafından Playstation 3 için listelendi. Hideo Kojima da Twitter'dan aşağıdaki fotoyu yayınladı. Bu ilk oyunun yeniden karşımıza çıkacağının göstergesi mi? Tabi sadece ilk oyun değil, Metal Gear serisinin (Solid değil) oyunları da bu pakete girebilir.
 
    Bu arada ilk Metal Gear Solid oyununun Gamecube için geliştirilmiş grafiklerle Metal Gear Solid: Twin Snakes adıyla çıktığını belirtelim. Buna karşın oyunun diğer platformlara gelmesi neredeyse imkansız; çünkü Nintendo yayın haklarını elinde bulunduruyor.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Monster Hunter Online Duyuruldu Yeni Call of Duty Bilgileri E3'ten Önce Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KillerGhost

18.4.2013 21:27:34

0
Yayınlanan fotoğrafa bakıcak olursak.Paketin içinde; Metal Gear Solid 1 Metal Gear Solid 2 Metal Gear Solid 3 Metal Gear Solid Peace Walker Metal Gear Solid 4 Bulunucak galiba.

Nightmare_00

18.4.2013 19:14:13

0
Bu büyük efsane umarım Xbox 360 içinde çıkar.

bilmemikk

18.4.2013 17:48:28

0
ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız