Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid HD Collection'ın Trophy Görüntüsü

"Sakın bu nasıl grafik böyle?" demeyin, çarpılırsınız. Metal Gear efsanesi bu oyunlarla başladı.
 
    Metal Gear Solid HD Collection'ı bekleyenlerin ufak ama yanıt bekleyen bir soruları vardı en başından beri. O da bu güzel paketin içinde 8-bitlik orjinal Metal Gear oyunlarının olup olmayacağıydı. BuKoleksiyoncular için bu soru bir önceki MGS HD: Collection haberimizde yanıtını buldu. Hideo Kojima, Twitter'dan pakette orjinal MSX oyunları Metal Gear ve Metal Gear 2: Solid Snake'in olacağını doğruladı. Bu klasikler daha önce Metal Gear Solid 3: Subsistence paketinde de bulunuyordu.
 
     Metal Gear Solid HD Collection, içinde Metal Gear Solid 2: Substance, Metal Gear Solid 3: Subsistence ve Metal Gear Solid: Peace Walker'ı bulunduruyor. Her yönüyle Metal Gear hayranlarını tatmin edeceğe benzeyen bu paket, orjinal yapımları da bünyesine katmasıyla daha da dikkat çekici bir hâle büründü.
 
    Playstation 3 ve Xbox 360 için yapım aşamasındaki paketin henüz çıkış tarihi belli değil. Beklemeye devam ederken Hideo Kojima, Twitter'dan nabzımızı yoklamaya devam ediyor. Paketin Trophy/Achievement listesiyle ilgili ufak bir teaser görüntü yollamış Kojima, aşağıdaki görüntüden siz de bunları görebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Examiner trophy msx Metal Gear Solid HD Collection Konami Hideo Kojima Peace Walker Sons of Liberty Snake Eater
Rapor: Bugün Yeni Bir Counter-Strike Duyurulacak Sega'nın Vita İçin 2 Çıkış Oyunu Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.:SyLaR:.

12.8.2011 18:21:09

0
şu ana kadar bi dirt 2 de bide crysis 2 de ülkemizin bayragını gördüm.

BSC Misafiri

12.8.2011 15:53:01

+1
Trophy meselsi iyi hoş da; Mgs3'de bayrak temalı face camolar vardı.Ben açıkçaşı Türk bayrak temalı bir face camo'nun Snake'in yüzünde harika duracağına inanıyorum ve bu konuda elimden geldiğince kojimaya tweet atıyorum. Türk bayrağı da olması konusunda rica da bulunuyorum.Ne dersiniz?? Bu ricama acaba karşılık gelir mi ???
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid HD Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız