Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman geliştiricisi IO Interactive çevrimiçi rol yapma oyunu geliştiriyor

 
 
Hitman serisinin geliştirici IO Interactive, yeni bir IP olacak şekilde çevrimiçi bir fantezi rol yapma geliştirdiğini duyurdu. Stüdyo şu anda bu projede çalıştırılmak üzere kıdemli bir savaş - aksiyon tasarımcısı, kıdemli oyun animatörü, kıdemli oyun yapımcısı, baş oyun animatörü ve kıdemli proje yöneticisi dahil olmak üzere çeşitli pozisyonlarda işe alım yapıyor.
 
IO Interactive oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
Hitman serisiyle aşina olduğumuz ve tanıdığımız IO Interactive, yeni bir türe giriş yapmaya hazırlanıyor. Daha çok nişancı oyunlarıyla ön plana çıkan stüdyo, şu anda rol yapma türüne geçiş yapıyor. Yeni oyun hakkında ekip şunları bildiriyor: "İlk Hitman oyun planı üzerinden on yıl geçti. Bu süreçte sizlere birçok seri oyunu, çeşitli modlar ve daha fazlasını sunduk. Hitman dünyasını daha da genişletmeye çalıştık. Şimdi ise yeni bir maceraya atıldığımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.
 
Atıldığımız bu yeni fantezi rol yapma oyunuyla beraber yeni bir dünyayı ve macerayı sizlere sunmaya hazırlanıyoruz. IO Interactive olacak daha önce çıktığımız hiçbir şeye benzemeyen bir yolculuğa çıkıyoruz. Masamızın etrafında sizlere sunacağımız çok şey var. Umarım bu yeni yolculuk bizlere en iyisini sunar."
 
Yeni IP hakkında çeşitli videolar yayınlandı. Bu videoları aşağıdan izleyebilirsiniz:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu IO Interactive rpg prject fantasy
Fallout 76 | Mutation Invasion Şimdi Oynanabilir, Tüm Fallout 76 Oyuncuları İçin Ücretsiz Mart 2023'te çıkış yapacak PC oyunları: Tam liste

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız