Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghost Recon: Future Soldier Beta Tarihi Belli Oldu


     Ubisoft, bu senenin merakla beklenen yapımlarından Ghost Recon: Future Soldier'ın konsol sürümleri için beta tarihi açıkladı.
 
     Ubisoft bugün yaptığı açıklamada, Ghost Recon: Future Soldier'ın konsollar için beta tarihini 17 Nisan-2 Mayıs aralığı olarak belirlediklerini söyledi. Betada 12 kişilik multiplayer deneyimi yaşatacak olan Ghost Recon: Future Soldier, oyunculara rifleman, engineer ve scout olarak 3 farklı sınıf ve 2 farklı mod sunacak.
 
     Xbox 360 için Splinter Cell: Conviction oyununa sahipseniz, otomatik olarak betaya girmeye hak kazanmaış olacaksınız. Eğer sahip değilseniz Ghost Recon: Future Soldier'ı ön sipariş vererek betaya katılmaya hak kazanabilirsiniz. 
 
     Ghost Recon: Future Soldier, Xbox 360 ve PS3 çıkışını 25 Mayıs'ta gerçekleştirecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ghost Recon : Future Soldiers Ubisoft Xbox 360 PS3
Rage ile Battlefield 2'yi Birleştirsek? Deadlight'tan Taze Bir Oynanış Videosu

dad2er

5.4.2012 19:51:59

+9
bu ne saçmalık arkadaş beta on sipariş verenler katılacakmış bir kere beta bütün platformlara sunulması gerekiyor bence kullanıcılar oyunu test edip hoşuna güderse alması içindir beta amacı budur ama bu atfedersiniz bu dazlaklar ön sipariş verene oyunu betasını oynama sansı veriyorlar zaten 3-2 hafta sonra oyuna tamamen sahip olacaklar ... .................
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost Recon : Future Soldier
+ TAKİBE
AL
90 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız