Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Mickey'in E3 2010 Videosu Yayınlandı


 
     Epic Mickey duyurulduğunda beri büyük bir ilgi odağı oldu. Nintendo Wii'ye özel olarak hazırlanan oyunun geliştirici Warren Spector ve onun stüdyosu Junction Point olunca bu ilgi hiç kuşkusuz daha çok arttı.
 
     2010 yılının sonuna doğru piyasaya çıkacak olan Epic Mickey'in E3 fuarında ayrıntılı bir tanıtımını izledik. Platform ve RPG öğelerinin ağırlıkta olacağı oyunun grafikleri göz dolduruyordu.
 
     O uzun tanıtım videolarının yanı sıra Disney Interactive yeni bir teaser videosu yayınladı. Bu videoda oyunun öyküsüne yönelik bir anlatımla karşılaşıyoruz. Mickey'nin fırçasını kullanarak çevreyi değiştirebileceği oyunun videosunda da boya teması önplana çıkarılmış.
 
     Epic Mickey'nin Warren Spector gibi bir üstadın elinde olması hiç kuşkusuz çok sevindirici. Ortaya harika bir iş çıkacağına eminiz. Oyunun E3 2010 tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Mickey Wii Disney Junction Point Studios E3 2010 Trailer
Yeni Pikmin'in Yapımına Devam Ediliyor Flower'ın Yapımcısının Çok Oyunculu Macera

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Mickey
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız