Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime geçtiğimiz hafta açıldı ancak yarın itibarıyla bu oyuna erişim sağlanamayacak. Bu hafta macera rol yapma oyunu The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos'u kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 6 Temmuz Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Yarın ise GRIME oyunu 18:00'de ücretsiz olarak bizlere sunulmayı bekliyor.
 
The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos
 
 
Tuhaf kahramanlarla dolu fantezi evrenini bizlere sunan The Dungeon Of Naheulbeuk oyununda zorlu taktiksel rol yapma deneyimi bizleri bekliyor. Oyunda beklenmedik olaylar meydana geliyor ve sakar kahramanlardan oluşan bir takıma öncülük etmek durumunda kalıyoruz. Mizah ve esprili bir anlatımın ön planda olduğu oyunda sürprizler ve saçma karşılaşmalarla dolu bir macera yaşayabiliyoruz.
 
- Epic Games sayfası

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
The Sims 5 Oyuncuları Ek Pakete Boğabilir! Yeni PlayStation 5 Slim Modelinin Piyasaya Sürüleceği Ortaya Çıktı: İşte Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız