Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney Epic Mickey Rebrushed Demosu Şu Anda Mevcut

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Purple Lamp ekibinin üstlendiği Disney Epic Mickey: Rebrushed için demo sürümü yayınlandı. Ücretsiz oynayabileceğiniz bu sürüm sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz.
 
Disney Epic Mickey Rebrushed demosu tüm platformlarda mevcut
 
 
 
Disney Epic Mickey: Rebrushed için yayınlanan ücretsiz demo sürümü tüm platformlarda geçerli. Demo içerisinde hangi içeriklerin olduğu henüz ayrıntılı bir şekilde açıklanmadı ancak oyunun büyülü dünyasına ilk adımları bu sürüm sayesinde atabiliyoruz.
 
Junction Point Studios'un 2010 yılındaki Nintendo Wii oyununa dayanan Rebrushed, Mickey'nin Wasteland'ı kurtarmak zorunda kaldığı bir yeniden yapım sürümünü temsil ediyor. Sihirli boya fırçası ve silgi ile beraber atıldığımız macerada keşfedilecek birçok ortamın olduğunu söyleyebiliyoruz. Ana karakterimizle beraber koşabiliyor, zemine doğru vuruşlar sergileyebiliyor ve çok daha fazla detaylı aksiyona dahil olabiliyoruz.
 
Açıklanan detaylara göre Disney Epic Mickey: Rebrushed, 24 Eylül tarihinde Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Klasik Dövüş Oyunları Paketi Capcom Fighting Collection 2 Duyuruldu Goat Simulator 3 Switch Konsoluna Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız