Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 2'nin Bu Görseli Kafaları Karıştırdı

 

dead space 2 art

 
    EA'in geçtiğimiz haftasonu mail yoluyla Dead Space 2 görselleri paylaştığı belirtiliyor. Fakat bir görsel var ki buna bakan işin içinden çıkamıyor.
 
    Sözü geçen yukarıdaki resimden yola çıkan Destructoid sitesi, görselin bir adam ile Rorschach testinden (Mürekkep lekelerinin yorumlanma testi) oluştuğunu belirtiyor. Bundan daha mantıklı bir şekilde bende yorumlayamıyorum. 
 
    EA'in gönderdiği bir diğer materyalde ise bir doktorun Necromorph'a dönüşen birinin üzerinde not aldığı görülüyor. Yazdığı şey ise;
 
"Hastalık tedavidir, tedavi hastalıktır"
 
    EA'in Şubat ayında duyurduğu Dead Space 2'nin en son 2011 Nisan'ından önce çıkartılacağı belirtilmişti, peki hangi platformlara mı? PS3, 360 ve PC için düşünülüyor. Hatta avuçiçi platformlara da çıkartılması bekleniyor. Bekleyelim ve görelim...
 
   Güncelleme: Bu arada EA'in aylar önce paylaştığı bir diğer Dead Space 2 görselinin bu yenisiyle birebir uyuştuğu görülüyor. Sadece renklerde oynanmış gibi... (Resme tıklayıp büyültebilirsiniz)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead Space 2 EA görsel
19 - 24 Nisan İngiltere Satışları Move'u Erken Deneyenler Var!

BSC Misafiri

28.4.2010 22:46:31

0
isaac in kafasi resim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız