Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Co-op Aksiyon Oyunu Bravery & Greed, 15 Kasım'da Geliyor

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Rekka Games, dört oyunculu co-op dövüş aksiyon oyunu Bravery & Greed'in 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun 23 Ekim'e kadar Steam üzerinden PC için bir demosu mevcut.
 
Bravery & Greed, en fazla dört oyuncuya destek sunan co-op bir beat 'em up dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Roguelike unsurları da bünyesinde barındıran bu yapım kıymetli hazineleri saklıyor. Hazine kapma macerasını klasik arcade oyunu ile birleştiren Bravery & Greed, oyunculara çeşitli modlar da sunuyor.

1980'lerin ve 1990'ların klasik macera video oyunlarını çağrıştıran Bravery & Greed, aralarından seçim yapabileceğiniz dört sınıfı sunuyor: Rogue, Warrior, Wizard ve Amazon. Her bir sınıf uzun süre hayatta kalmanıza yardımcı olacak benzersiz beceri ve yeteneklerine sahip.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bravery & Greed
NEO: The World Ends with You Steam Platformuna Geldi Cyberpunk 2077, 4 Hafta Boyunca Her Gün 1 Milyon Oyuncu Tarafından Oynandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız