Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atomic Heart için 10 Dakikalık Oynanış Videosu

 
IGN, macera birinci şahıs nişancı oyunu Atomic Heart için 10 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Atomic Heart Sovyetler Birliği alternatif evreninde geçen bir macera birinci şahıs nişancı oyunudur. Ana karakter işlerin ters gitmesinden sonra Sovyet hükümeti tarafından son derece gizli bir görev için gönderilen bir ajandır.
 
Sovyet teması, aksiyon dolu oynanışı ve heyecan verici hikayesi ile Atomic Heart yolculuğundaki tüm süresi boyunca seni eğlendirecek.
 
Sırları ortaya çıkar, barışı ve düzeni sağla ve anavatanına sende ne cevherler olduğunu göster. 
 
Atomic Heart beta sürümü 2019'ün dördüncü çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak. Net çıkış tarihi ve detayları 2019'ün ikinci çeyreğinde açıklanacak. Ön siparişler oyunun resmi websitesi üzerinde başladı.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming
God Eater 3 PC Sistem Gereksinimleri, Özellikler Fragmanı Jump Force Taipei Game Show 2019 Hikaye Fragmanı ve Boruto Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

26.1.2019 23:47:12

+1
Performansı rezalet gözüküyor oyun resmen 20fps. Kosnol da patlar bu oyun PC de iyi olur. Ama genel olarak vasat bir oyun olacak gibi 10/7 puanı görürse iyi.

BSC Misafiri

26.1.2019 23:15:01

+1
Adamlar koskoca ubisoftun FC5'te yapmadığı Lootlama animasyonu yapmışlar, Day one.

Watton1

26.1.2019 14:02:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: C.H.N Beni taşlayacaksınız biliyorum. Bu oyun patlar haberiniz olsun!
Patladı bile 4 arkadaş aldık hele bir çıksın içimiz sıkıldı fortnitedan lol den battle royaleden adamlar yaratılık kusmuş oyuna almak sevaptır.Amerikan oyunu değil en büyük özelliği bu

Fearless_tr

25.1.2019 19:57:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Grafikler, detaylar, atmosfer falan güzel ama düşmanlarımız böyle robotik falan olunca ısınamıyorum bir türlü. Yap şöyle kanlı canlı yaratıklar doya doya oynayalım. Birde neden son zamanlarda bu melee combat fırladı anlamıyorum. Zamanında condemned, systrm shock falan yaptı anladık ama şimdi her önüne gelen bunu yapıyor sırf kolaya kaçmak için. Gün geçtikçe FEAR ın ne kadar önemli bir oyun olduğunu daha iyi anlıyorum. Ondan beri adam akıllı korkuyla aksiyonu dengeli şekilde karıştırabilen ve bunu çoğunlukla menzilli silahlarla yapabilmeyi başarmış oyun yok gibi birşey !
F.e,a.r ve Condemned'i xbox 360'ta oynamistim zamanina göre harika grafikler,konu ve isleyis mükembel oyunlardi artik öglesi cikmiyor

BSC Misafiri

25.1.2019 17:25:19

+2
Grafikler, detaylar, atmosfer falan güzel ama düşmanlarımız böyle robotik falan olunca ısınamıyorum bir türlü. Yap şöyle kanlı canlı yaratıklar doya doya oynayalım. Birde neden son zamanlarda bu melee combat fırladı anlamıyorum. Zamanında condemned, systrm shock falan yaptı anladık ama şimdi her önüne gelen bunu yapıyor sırf kolaya kaçmak için. Gün geçtikçe FEAR ın ne kadar önemli bir oyun olduğunu daha iyi anlıyorum. Ondan beri adam akıllı korkuyla aksiyonu dengeli şekilde karıştırabilen ve bunu çoğunlukla menzilli silahlarla yapabilmeyi başarmış oyun yok gibi birşey !

C.H.N

25.1.2019 17:13:48

+1
Beni taşlayacaksınız biliyorum. Bu oyun patlar haberiniz olsun!

Fearless_tr

25.1.2019 13:02:57

0
Ps4 pro uzerinden oynanmis

mehmetalpertr

25.1.2019 11:49:46

+1
Bioshock'u andırıyor. Çoktandır istek listemde ( Steam )... Güzel olacak inşallah.

A r c h A n g e L.

25.1.2019 11:37:49

+1
Çok iyi görünüyor. Detaylar güzel önem verilmiş. :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız