Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Oynanış Fragmanı Geldi

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği Assassin's Creed Shadows için yepyeni bir fragman yayınlandı. Xbox sunumu esnasında yayınlanan içerikle beraber oyunun ilk bakış fragmanını elde ettik. Bu sayede oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu az çok öğrenmiş olduk. Diğer taraftan 10 Haziran tarihinde Ubisoft Forward 2024 etkinliğinde tam bir oynanış videosunun bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz.
 
Assassin’s Creed Shadows farklı tarzıyla yolda
 
 
 
Feodal Japonya'da geçen ve destansı bir aksiyon sistemine sahip olacağı belirtilen Assassin's Creed Shadows oyununda bildiğiniz üzere iki farklı karakter bulunuyor. Kadın ve erkek olarak oynayabileceğimiz oyunda farklı yetenekler üzerinde uzmanlaşmış bu karakterleri en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor ve kaderlerinin bir noktada kesiştiğini görüyoruz. Kendi oyun tarzımızla ustalaşmaya başladığımız yapımda Japonya için yeni bir çağ başlatmaya hazırlanıyoruz.
 
Klasik Assassin's Creed serisinin mekaniklerini temel alan ancak daha farklı ve gelişmiş sistemlerle harmanlayan Shadows, Uzak Doğu temasıyla bizlere sunulmak isteniyor. Yine seriden aşina olduğunuz dövüş mekanikleri, üretim sistemleri, gizlilik unsurları, karakter tasarımları ve çok daha fazlası bizlere sunuluyor.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan Assassin's Creed Shadows, 15 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Son olarak yayınlanan ilk oynanış fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
WUCHANG: Fallen Feathers Çıkış Yılı Açıklandı: İşte Yeni Detaylar Stalker 2 İçin Yeni Oynanış Görüntüleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yanfo

11.6.2024 13:21:51

0
fena görünmüyor. bekleyelim bakalım.

BSC Misafiri

11.6.2024 11:12:58

+1
Şu yorumlardaki cehalete bak, inanılmaz. Herkesin fikrini sunabilmesi, herkesin fikri olması gerçekten çok yanlış. Feodal Japonya görünce akıllarına sadece Ghost of Tsushima ergenler... ki daha onun bile adını yazmayı bilmiyor çocuklar. Gidin de biraz araştırın, biraz öğrenin, biraz izleyin ve sonra gelin biraz da olsa oluşmuş olan fikrinizi "doğru" şekilde yansıtmayı deneyin. Daha Yasuke'nin kim olduğunu, ne olduğunu bilmez, gelmiş burada ahmakça yorumlar savuruyor ufaklıklar.

yaratıc1KLAVYE

11.6.2024 09:53:20

0
Kopyanın kopyasının kopyası.

aykut291

11.6.2024 09:07:38

0
Klasik Ubisoft işte ne bekliyorsunuz Adamlar oturup hadi arkadaşlar ne yapalım dandikde olsa Oyun yapmalıyız demişler. Hadi gelin şu Ronin ve Ghost of Tusujima'yı oynuyalım aynısını yapmaya çalışalım demişler.Zaten şu sıralar japonyada geçen oyunlarda popüler bizde bu pastdadan pay almamız lazım.

BSC Misafiri

10.6.2024 15:11:07

0
Şu oyunu başka isimle çıkarsalardı daha münasip olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız