Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed, Seri Üretimden Çıkabilir


    Ubisoft'un senelik olarak çıkarmasından dolayı Assassin's Creed serisi artık çoğu oyuncuya yeni şeyler sunamıyor. Bunun farkında olan Ubisoft cephesinden konuya çözüm önerisi gelmiş gözüküyor. Watch Dogs'un yönetmeni Jonathan Morin, Watch Dogs'un Assassin's Creed'e alternatif olabileceğini dile getirdi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Morin, Watch Dogs'un yeterli ilgiyi görmesi halinde Assassin's Creed serisinin seri üretimden çıkabileceğine değindi. Morin'in belirttiklerine göre eğer Watch Dogs yeterli ilgiyi görürse Ubisoft kanadından açık dünya oyunu olarak değişimli olarak bir sene Watch Dogs, bir sene Assassin's Creed oyunu görebiliriz. Böyle bir gelişme her iki seriyi de taze tutacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gaming everything Ubisoft Assassin's Creed IV PC PS3 Xbox 360 PS4 Xbox One Action AC4 ACIV Assassin’s Creed 4
Killzone: Shadow Fall'ın Boyutu 50 GB'a Yakın AC IV'ün PC & Yeni Nesil Tarihi Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

1.10.2013 20:02:18

0
Watch Dogs'u da alıcak kitle oluşacakdır.

cemecem21

1.10.2013 17:46:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik
alıntı:

Orijinalden alıntı: S_NM_Z

Boykot edilmeden aklı başına gelmicek firmalar:

Ubi (Far Cry 3 Hariç)
EA (Bf, FİFA, Mirrors E. Hariç)
Activition(Call of Duty Hariç )
Crytek (Crysis 1 Hariç)


alıntı:

Orijinalden alıntı: GorkemM1903

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: cemecem21<br><br>Bunu Prince of Persia ile de sağlayabilirlerdi. Öyle de bunu yapabilirlerdi. Şimdi bu sayede 3 yılda bir daha kaliteli Assassins Creed oyunu görebildik.</blockquote><br><br>Ah ah nerde warrior within.
He yaww. Ne artislik yapardım o ilk gemi sahnesinde :D

oldu? ubisoft'un nesi kötü her sene ac oyunu çıkıyor diye başka oyun yapmıyorlarmı adamlar? daha bu sene çıkardıkları oyunlara bak rayman legends'i
çıkardılarki ilk oyunu okadar çok satmadı actvision olsa kötü satan oyunu hemen iptal eder. splinter cell black list çıkardı. dijital psn steam için 3 tane yeni oyun duyurusu geldi hepsi birbirinden kaliteli. aaa oyunlara gelirsek south park'I çıkarıcak ac4 geliyor watch dogs. gelecek seneye the division thecrew büyük olasılıkla beyond good evil 2 ve might magic ve ac5. + far cry 4. ea en kötüsü aralarında yaptıkları oyunlar tamamı kopyala yapıstır. fifa 14 13 ile birebir aynı olmus. bf4'te bf3 dlc'si gibi(iyi kötü demiyorum bf3 ve fifa 13'te mükemmel ama madem yeni bir şey eklemeyeceksin 60 dolara satma)
Oyun çıkarmadı demiyoruz. Bahsi geçen oyunların tadında bir oyun çıkarmadı diyoruz.Şimdi diyeceksin ki Splinter Cell o tadı vermiyor mu? Eğer sen Fps bir oyundan aldığın tadı üçüncü oyuncu gözünden alan ve hikayeleri Splinter Cell ve o tip oyunların hikayelerinden çok farklı olan oyunlardan alabiliyorsan o senin zevkin. Rayamn Legends konusunda haklısın ama platform oyunlarını çocuk oyunu olarak değerlendiren bir oyuncu kitlesinin varlığını düşünürsek pek de elimizde birşey kalmıyor.

psycho90

1.10.2013 16:53:22

+1
Fena fikir değil,hatta AC açısından oldukça iyi bile

WiiSmash

1.10.2013 09:17:39

0
AC tamam güzelde, her sene çıkınca adamda heyecan kalmıyo. çıkınca insanın bi steam sayfasına bakası bile gelmiyo. oyun içinde aynısı geçerli gelişme yok hikaye haricinde (avlanma hariç) (4'de hazine avı) geliştirilmesi gereken çok şey var: 1-dövüş sistemi 2-suikastçi miyiz, terminatör mü ? .......

2K

1.10.2013 01:24:24

+5
Anlaşılan Watch Dogs GTA kadar detaylı bir open-world değil daha çok AC serisi gibi çünkü aksi takdirde her sene çıkarmak pek mümkün olmazdı. Watch Dogs her sene çıkarsa tutarmı bilinmez çünkü AC'yi her sene alanlar eğer o sene çıkan oyun rezalet olsa bile alacaktır çünkü hikaye için alıyorlar.

EnergyHill

1.10.2013 01:15:41

0
Assassin's creed bitirdiler zaten seriyi insana gına getirdiler.Nerde o eski assassin's creed heyecanı nerede?

RealArek

1.10.2013 00:49:57

0
Bence ac artık bi bıraksınlar bi hava alsın :D oyun baştan deyişsin karanlık olsun çatılarda gezelim tam suikastci tadı olsun dövüş sistemi daha esnek olmalı şuanki çok ağar gibi ve yapay zekada aynı şekilde deyişmesi lazım biraz hitman örnek alsınlar bari o zamana uydursunlar o bile güzel olur.

BSC Misafiri

1.10.2013 00:19:08

+1
çok iyi ama Assassin's Creed den vazgeçmesinler yıllarımı bu seride geçirdim 2 yılda hatta 3 yılda çıksın ama bitmesin be abi :D :D

alito

30.9.2013 23:23:37

0
AC serisinden midem bulandı artık. Eskiden dört gözle beklerdim ama şimdi umursamıyorum bile. Çünkü seri eski ruhunu kaybetti.

EagleTibet

30.9.2013 23:00:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik
alıntı:

Orijinalden alıntı: S_NM_Z

Boykot edilmeden aklı başına gelmicek firmalar:

Ubi (Far Cry 3 Hariç)
EA (Bf, FİFA, Mirrors E. Hariç)
Activition(Call of Duty Hariç )
Crytek (Crysis 1 Hariç)


alıntı:

Orijinalden alıntı: GorkemM1903

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: cemecem21<br><br>Bunu Prince of Persia ile de sağlayabilirlerdi. Öyle de bunu yapabilirlerdi. Şimdi bu sayede 3 yılda bir daha kaliteli Assassins Creed oyunu görebildik.</blockquote><br><br>Ah ah nerde warrior within.


He yaww. Ne artislik yapardım o ilk gemi sahnesinde :D


oldu? ubisoft'un nesi kötü her sene ac oyunu çıkıyor diye başka oyun yapmıyorlarmı adamlar? daha bu sene çıkardıkları oyunlara bak rayman legends'i
çıkardılarki ilk oyunu okadar çok satmadı actvision olsa kötü satan oyunu hemen iptal eder. splinter cell black list çıkardı. dijital psn steam için 3 tane yeni oyun duyurusu geldi hepsi birbirinden kaliteli. aaa oyunlara gelirsek south park'I çıkarıcak ac4 geliyor watch dogs. gelecek seneye the division thecrew büyük olasılıkla beyond good evil 2 ve might magic ve ac5. + far cry 4

ea en kötüsü aralarında yaptıkları oyunlar tamamı kopyala yapıstır
fifa 14 13 ile birebir aynı olmus. bf4'te bf3 dlc'si gibi(iyi kötü demiyorum bf3 ve fifa 13'te mükemmel ama madem yeni bir şey eklemeyeceksin 60 dolara satma)
Far Cry 3 ve AC2 dışında ubi tırt. Yaptığı yeni oyunlarının, özellikle de devam oyunlarının hiç o eski tadı yok :( Zaten firmanın kendisi bile bu durumu itiraf edio :D Rayman Legends ise: Oyun cidden güzel ve üzerinde çalışılmış bi oyun. O konuda haklısın onu yazmayı unutmuşum ama dediğim gibi ubinin toparlanması için kesinlikle boykot edilmesi gerek. Bi defa en son çıkan o Blacklist'in hiç Splinter Cell ile alakası yok. Benim küçüklüğümde hayran olduğum Sam gitmiş yerine tek kişilik bi ordu gelmiş. W.D. dersen sadece yayınlanan videolardan bile (ki bu videolar oyunun en mükemmel oynanışlarından oluşur) sana bi ton eksiğini söylerim. The Division ve Crew vs. vs. daha çıkmamış oyunlar olduğu için bişey söylemek zor. Sana tavsiyem sende çıkmamış oyunlar hakkında bu kadar kesin konuşma.

Artizt

30.9.2013 22:58:11

+2
Ubi iyi oyun yapmaya çabalamıyor ki, adamların en baştaki kafası yanlış. "Oyun satsa da seneye bir iki şey ekleyip yine kakalarız" kafasındalar. Activision'a değinmiyorum bile...

Opricnik

30.9.2013 22:41:29

-1
quote:

Orijinalden alıntı: S_NM_Z Boykot edilmeden aklı başına gelmicek firmalar: Ubi (Far Cry 3 Hariç) EA (Bf, FİFA, Mirrors E. Hariç) Activition(Call of Duty Hariç ) Crytek (Crysis 1 Hariç)

He yaww. Ne artislik yapardım o ilk gemi sahnesinde :D
oldu? ubisoft'un nesi kötü her sene ac oyunu çıkıyor diye başka oyun yapmıyorlarmı adamlar? daha bu sene çıkardıkları oyunlara bak rayman legends'i çıkardılarki ilk oyunu okadar çok satmadı actvision olsa kötü satan oyunu hemen iptal eder. splinter cell black list çıkardı. dijital psn steam için 3 tane yeni oyun duyurusu geldi hepsi birbirinden kaliteli. aaa oyunlara gelirsek south park'I çıkarıcak ac4 geliyor watch dogs. gelecek seneye the division thecrew büyük olasılıkla beyond good evil 2 ve might magic ve ac5. + far cry 4 ea en kötüsü aralarında yaptıkları oyunlar tamamı kopyala yapıstır fifa 14 13 ile birebir aynı olmus. bf4'te bf3 dlc'si gibi(iyi kötü demiyorum bf3 ve fifa 13'te mükemmel ama madem yeni bir şey eklemeyeceksin 60 dolara satma)

BSC Misafiri

30.9.2013 21:27:16

0
watchdogs ve ac ikilisi bayağı iyi gider.

dIsAstEr

30.9.2013 21:09:36

0
Oyun komple üretimden çıksın bence. Yeter Gökmen'in gazetesi.

RedBearded

30.9.2013 20:19:00

+1
Prince of Persia oyunu isteyen bi tek ben miyim..

BSC Misafiri

30.9.2013 20:15:11

0
İnşaallah öyle olur ben watch dogsu heyecanla bekliyorum :)

BSC Misafiri

30.9.2013 19:50:25

0
Valla Warrior Within sinematiklerinde prince i koysalar oyuna kamera açısıda Arkham serisi gibi olsa birde senaryo, muazzam grafikler, free form fighting, açık dünyası ile müziklerde WW havasında tadından yenmez.(Tabi Ubisoft bu kadar şeyi yapabilir mi orası meçhul.) :)

MiyopBey

30.9.2013 19:41:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri WATCH_DOGS'da gtayı üretimden çıkarabilir.
Watch Dogs'la GTA'yı rakip yaptınız ya tebrik ediyorum.Ubisoft bile kendini kaptırdı.Ciddiyim bir başarıdır bu. "İkiside açık dünya hadi taraf oluşturalım" felan mı dediniz ne yaptınız ? İkisinide sevmek suç çünkü,günah. En sinir olduğum şeyde başlarda oyun siteleri "Rakip değiller,ayrı oyunlar" derlerken, çoğunluğa yayılınca hemen dönmeleri. Bir ara Gran Turismo ile Need For Speed karşılaştırılıyordu.Onu atlattık bunu da atlatıcaz umarım :D

BSC Misafiri

30.9.2013 19:33:41

0
watch dogs da geliştirebilr bi oyun olacak

BSC Misafiri

30.9.2013 19:33:32

0
Bence assasins creed en eksi tarafi dovus sistemi onun haricinde bana gore mukemmel bi oyun suan icin hangi oyun boyle mukemmel eski tarihi anlatan ve eski yapitlari gun yuzune cikaran her turlu ozgurlugu saglayan baska bi oyun yok o yonden her cikan ac yi orjinal bir sekilde satin alip tadini cikararak bitiriyorum ve en son olarak hem wach dogs ve assasin creed 4 black flag in on siparislerini verdim pc platformu icin parasini sonuna kadar hak eden oyunlar on siparis vermek isteyen varsa vatanbilgisayardan on siparisini versin en uygun orasi ikioyununda on siparis fiyati %30 indirimle 61 liraya geliyor o yonden cok uygun diger yerlerde 75 80 tl haber icin tesekkurler

Tall Man

30.9.2013 19:15:14

0
Watch Dogs ilgi görse bile AC serisi devam eder . Sonuçta Ubi gibi para göz EA nin yanında melek kaldığı bir firmadan bahsediyoruz .

ultralisan

30.9.2013 19:13:55

+1
Division kapalı kutu. tam olarak nedir bilmiyoruz. bütün oyun boyunca New York sokaklarında polisin beni kovalamasını istemem Far Cry3 gibi seçeneği bol bir oyun olursa o zaman tadından yenmez işte.

Master_Evil

30.9.2013 19:11:27

0
ellerinde division gibi bir oyun daha var o doyurur bence oyuncuları, wd bu konuya eğilebilirdi ama belki başka türlü devam eder ac hikayesi

ultralisan

30.9.2013 19:08:54

0
Oyun geçen yıl e3'de gösterdiklerinde teknolojik AC demişdi hemen hemen herkes dediğin gibi 2 oyun bir birine çok benziyor. ama bu oyunun farklı hikayesi olsun yav daha dikkat çekici birşeyler olsun ''hadi aga modern ac olsun bu, ikisini birleştirelim parayı götürelim '' demesin yapımcılar.

Executor06

30.9.2013 19:08:13

0
Adamlar her oyuna "tutsa da seri üretime geçsek" mantığıyla yaklaşıyor galiba.

Master_Evil

30.9.2013 19:05:49

0
değil hocam ya başka şansları yok zaten dinamikleri uygun adam videolarda assasins creed teki gibi zıplıyor adamların tepesine, templar savaşını günümüze anca böyle uyarlayabilirler, kapşonlu + hidden blade halde gezilmez 2013te

Reul

30.9.2013 19:03:19

0
güzelim ac serisini mahvettiler zaten biraz toparlanması iyi olur

ultralisan

30.9.2013 19:02:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil wacth dogs'un hikayesini bir yerlerde assasins-templar olaylarına bi bağlarlarsa yılın oyunu olur
Hocam çok basit yav kesin akıllarına gelmiştir.

rambocuk

30.9.2013 18:54:04

0
Çocuk kandırır gibi dövüş sistemi değişmedikçe ac bir çöp zaten ilk çıktığı zaman efsaneydi evet ama artık çıta çok yükseldi ve ac hala aynı

big Left

30.9.2013 18:54:03

0
nedense içimden bi ses watch dogs aynı assassins creed gibi kendini tekrar eden bi oyun olacak diyor

Wandagor

30.9.2013 18:53:14

0
çok büyük gelişme var ubisoftta :)

BSC Misafiri

30.9.2013 18:51:52

-1
Bir de sözde Watch Dogs'la GTA'yı bir tutarlar her 2 senede bi Watch Dogs çıkarsa nasıl GTA gibi olacak bu oyun ne özelliği kalacak ? Ubisoft sadece paraya bakıyor bu dönemde öyle gözüküyor.

BSC Misafiri

30.9.2013 18:50:36

0
Far Cry 4 ile The Crew'e odaklandım . Far Cry 4 için bekleyecez ama güzel olsun da ne olursa olsun :)

Rangle

30.9.2013 18:49:17

+3
Watch Dogs tutmayacak.

IIWorldLifeII

30.9.2013 18:48:13

0
allahım inşallah böyle olur çünkü her sene çıktığı için COD gibi bıkkınlık diyor bu çok güzel bir sistem olur tıpkı battlefield ile medal of honor yaptığı gibi bi sene öbürüsü bi sene başkası oyuna hem yenilikler geliyor hemde uzun zaman çıkmadığı için daha fazla heyecanla bekliyoruz...

bozcan

30.9.2013 18:45:22

0
Ubisoft'un AC serilerindeki kronik yapay zeka sorunu WD'da da olmaz umarım. Sırayla gelen düşmanlar istemiyorum.

GorkemM1903

30.9.2013 18:45:06

+1
quote:

Orijinalden alıntı: S_NM_Z Boykot edilmeden aklı başına gelmicek firmalar:

Ubi (Far Cry 3 Hariç)
EA (Bf, FİFA, Mirrors E. Hariç)
Activition(Call of Duty Hariç )
Crytek (Crysis 1 Hariç)


alıntı:

Orijinalden alıntı: GorkemM1903

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: cemecem21<br><br>Bunu Prince of Persia ile de sağlayabilirlerdi. Öyle de bunu yapabilirlerdi. Şimdi bu sayede 3 yılda bir daha kaliteli Assassins Creed oyunu görebildik.</blockquote><br><br>Ah ah nerde warrior within.


He yaww. Ne artislik yapardım o ilk gemi sahnesinde :D
Aynen :D ben baya korkardım. Siyah kostüm alıncada çok sevinmiştim :D

Psychotechnic

30.9.2013 18:42:21

-1
Assassin's seri üretimden çıkıp Watch Dogs girecek diyor Ubisoft..

Master_Evil

30.9.2013 18:38:32

-1
wacth dogs'un hikayesini bir yerlerde assasins-templar olaylarına bi bağlarlarsa yılın oyunu olur

EagleTibet

30.9.2013 18:24:44

+1
Boykot edilmeden aklı başına gelmicek firmalar: Ubi (Far Cry 3 Hariç) EA (Bf, FİFA, Mirrors E. Hariç) Activition(Call of Duty Hariç ) Crytek (Crysis 1 Hariç)
quote:

Orijinalden alıntı: GorkemM1903 <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: cemecem21<br><br>Bunu Prince of Persia ile de sağlayabilirlerdi. Öyle de bunu yapabilirlerdi. Şimdi bu sayede 3 yılda bir daha kaliteli Assassins Creed oyunu görebildik.</blockquote><br><br>Ah ah nerde warrior within.
He yaww. Ne artislik yapardım o ilk gemi sahnesinde :D

alasterkasor001

30.9.2013 18:16:29

+1
sonunda ubi sonunda...

GorkemM1903

30.9.2013 18:06:14

+2
quote:

Orijinalden alıntı: cemecem21 Bunu Prince of Persia ile de sağlayabilirlerdi. Öyle de bunu yapabilirlerdi. Şimdi bu sayede 3 yılda bir daha kaliteli Assassins Creed oyunu görebildik.
Ah ah nerde warrior within.

Sozinn

30.9.2013 17:53:40

-1
assasin's creed'e cep telefonu ekle olur sana watch dogs

cemecem21

30.9.2013 17:53:13

+6
Bunu Prince of Persia ile de sağlayabilirlerdi. Öyle de bunu yapabilirlerdi. Şimdi bu sayede 3 yılda bir daha kaliteli Assassins Creed oyunu görebildik.

BSC Misafiri

30.9.2013 17:31:15

0
Assassins Creed tek ekmek kapımız anlamına geliyo bu :D

BSC Misafiri

30.9.2013 17:30:57

-1
WATCH_DOGS'da gtayı üretimden çıkarabilir.

Sertug91

30.9.2013 17:14:31

0
Umarım Watch Dogs tutar.Son oyun güzel gözüküyor ama suikastçiliği pek göremedim.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız