Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı

img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/ca97929a-9ab1-4cba-8467-77cf1942016e.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
Yayıncılığını Epic Games Publishing ve geliştiriciliğini Remedy Entertainment stüdyosunun üstlendiği korku odaklı nişancı aksiyon oyunu Alan Wake II için yepyeni bir ek paket ortaya çıktı. Summer Game Fest 2024 etkinliğinde tanıtılan ve gün içerisinde (8 Haziran) tüm dünya çapında yayınlanması planlanan Night Springs üç farklı karakteri konu alıyor.
 
Ek pakette tanıdık karakterler yer alıyor 
 
 
 
Alan Wake II'nin ilk genişleme paketi bazı tanıdık karakterlerin dünyasını konu alıyor. Üç yeni bölümle beraber bizlere sunulan DLC içerisinde Remedy Entertainment’ın oluşturduğu oyun evrenlerinden birçok başrol kontrolümüze veriliyor.
 
Öte yandan Limited Run Games, PlayStation 5 ve Xbox Series için Alan Wake Remastered’ı, bir sanat kitabını, Oceanview Hotel anahtarlığını ve özel bir kutuyu içeren Alan Wake II fiziksel Koleksiyoncu Sürümü'nün de çıkacağını duyurdu.
 
Alan Wake II şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Epic Games Store üzerinden mevcut.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız