Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon RPG Ys X: Nordics, PS5, PS4 ve Switch için Duyuruldu

 
 
Falcom, Ys X: Nordics'i PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için duyurdu. 
 
2019'da PlayStation 4 için Japonya'daki ve dünya çapındaki oyunculardan büyük övgü toplayan aksiyon RPG Ys IX: Monstrum Nox'un piyasaya sürülmesinden bu yana dört yıl geçti… Ys serisinin 35. yıl dönümünü kutlamak için, en son geliştirilen Ys X: Nordics, 2023'te birden fazla platform için piyasaya sürülecek.
 
Ys X: Nordics, genç maceracı Adol Christin'in başrolde yer aldığı, kuzey denizindeki Obelia Körfezi'nde geçen yepyeni bir macera oyunudur. Ys X: Nordics, seride ilk kez bir gemiyi kontrol etmenizi sağlar. Rehberiniz olarak deniz haritalarını kullanarak uçsuz bucaksız okyanusları keşfedin ve düşman gemilerine karşı deniz savaşlarına katılın.
 
Oyunun Ekran Görüntüleri 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon RPG Ys X: Nordics PS5 PS4 Switch
Marvel's Spider-Man 2, 2023 Sonbaharında PS5 için Çıkıyor Aksiyon Oyunu Ys Memoire: The Oath in Felghana Switch için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Iwatani Naofumi

17.12.2022 10:03:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri ys serisine çok geç başladım ve çok sevdim daha 8 9 ve seveni oynamadım ama diğerlerini oynadım özellikle en beğendiğim origin oldu bu oyunuda pc için beklerdim xseed gamesdeyken iyiydi şimdi hem fiyatı pahalı olur hemde bazı oyunlarına ingilizce getirmiyorlar buda öyle olacak gibi duruyor bakalım.
Bu oyunların yapan firma Nihon falcom, Xseed ise Ys VIII: Lacrimosa of Dana dahil ingilizce çevirisini yapan firma ama Ys VIII: Lacrimosa of Dana ingilizce çeviri epey bir eleştiri aldı. https://www.polygon.com/2017/10/10/16455388/ys-8-localization-translation-patch-ps4-vita Bu yüzden Nihon falcom çeviri işlerini NIS America'ya devretti. Konumuza dönersek bu oyunların bilgisayara çıkması veya çıkmaması Nihon falcom'un inisiyatifinde.

BSC Misafiri

16.12.2022 08:56:48

0
ys serisine çok geç başladım ve çok sevdim daha 8 9 ve seveni oynamadım ama diğerlerini oynadım özellikle en beğendiğim origin oldu bu oyunuda pc için beklerdim xseed gamesdeyken iyiydi şimdi hem fiyatı pahalı olur hemde bazı oyunlarına ingilizce getirmiyorlar buda öyle olacak gibi duruyor bakalım.

mehmetalpertr

15.12.2022 22:37:04

0
PC için niye çıkmıyor onu anlamadım. YS8 ve YS9 u PC de bitirmiştim ( buradaki bir arkadaşın tavsiyesiyle ). YS8 çok güzeldi. Ama 9 o kadar sarmadıydı. İnşallah bu da PC'ye çıkar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız