Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARC Raiders Oyunundan Yeni Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

 
 
Oynaması ücretsiz çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunu THE FINALS'ın arkasındaki geliştirici Embark Studios tarafından oyunculara sunulacak Arc Raiders için yeni oynanış görüntüleri sızdırıldı. PVPVE içeriğini bünyesinde barındıran oyunun sızdırılan görüntüleri belirtilene göre kapalı beta aşamasına ait.
 
Oynaması ücretsiz hayatta kalma oyunu 
 
 
 
Arc Raiders, gelecek temasını bizlere sunmayı hedefleyen üçüncü şahıs nişancı hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. PVPVE içeriklerinin yer aldığı oyunda gizemli, mekanik bir tehdit ortaya çıktığını görebiliyor ve ARC olarak bilinen bu tehditleri ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Oyun içerisinde insanlar hayatta kalmak için malzeme toplamaya koyuluyor ve makinelerden korunmak için de yeraltı kolonisine kaçmaya başlıyor. Kaynaklara olan talep arttığından dolayı da etrafta sürekli olarak yağmacıları görebiliyor ve kaynak kavgasına tutuşabiliyoruz. 
 
Baskıncı olarak katıldığımız oyunda hayatta kalmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Zorlu bir deneyimi sunmayı hedefleyen oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ARC Raiders
Star Wars: Knights of the Old Republic'in E3 2001 Demo Görüntüleri Ortaya Çıktı Red Dead Redemption Remaster Ağustos Ayında Ortaya Çıkabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

6.7.2023 06:47:51

0
Herif elinde kazma devamlı bir yere koşup loot yapmaktan başka bir şey yapmıyor ne çöp video bu ya? Grafikleride hayal kırıklığına uğrattı bir halt olmaz bu oyundan.

Fearless_tr

5.7.2023 19:30:12

+1
Gofiles linki vermek nedir yaw , korsan paylasim yapip download basina para kazanan sitelere döndünüz iyice
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız