Supergirl ilk Fragmanı ile Teşrif Etti

Ersin Kılıç

Karakteri Melissa Benoist canlandırıyor.


     Ünlü Çizgi Roman serilerinin oyunlar alemine yansımasından sonraki en büyük fenomenlerden birisi de artık bu hikayelerin televizyon uyarlamalarını da görmemiz oldu. Tamam 80'ler, 90'larda da bu hikayelerin bazılarına televizyonlarda şahit olduk ama günümüz teknolojisi ve imkanları ile artık bu hikayeleri anlatmak çok daha kolay bir hale geldi. Hal böyle olunca da hem DC Comics, Marvel ve bazende Vertigo gibi firmaların kahramanları farklı seri ve ortak evrenler ile evlerimize konuk olabiliyor.
 
     İşte bu kahramanlardan birisi de DC Comics imzalı Supergirl, yani namı değer Süper Kız. Önümüzdeki sezon CBS kanalında başlayacak olan Supergirl dizisi için ilk fragman ise bugün yayınlandı. Kara Zor-El'in Kripton gezegenini terkedip dünyamıza yerleşmesini konu edinecek olan bu dizinin ilk fragmanına baktığımızda ise kafamızın biraz karıştığını söyleyebilirim.
 
     Kafamız karıştı çünkü CBC neredeyse ilk bölümün tamamını bu 6 dakikalık fragmana koyuvermiş. Ve dizinin bu fragmanına baktığımızda pekte beklediğimiz gibi olmadığını söyleyebilirim. Superman sinemada karanlık bir ton ile ilerlemeye devam ederken Supergirl dizisi ise daha çok ergen bir kızın maceraları şeklinde bir izlenim uyandırıyor.  
 
     Tabi peşin konuşmak için henüz erken ama açık olmak gerekirse bu ilk fragmanın beni biraz hayal kırıklığına uğrattığını da eklemem gerekiyor. Fragmanı aşağıdan izleyip yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.