The Game Awards 2020 Etkinliği Bir Düzineden Fazla Oyun Duyurusu İçerecek

Gazali Çetinkaya

 
The Game Awards'un yaratıcısı Geoff Keighley, reddit üzerinde etkinlikle ilgili bazı soruları yanıtladı.
 
Geoff Keighley etkinliğin bir düzineden fazla oyun duyurusu içereceğini açıkladı. Net sayı sorulduğunda 12-15 civarında olduğunu belirtti. 2019 etkinliğinde de benzer bir sayıydı.
 
AAA oyunlardan küçük oyunlara kadar duyurular olacak. Şimdilik herhangi bir oyun sızmamış. Geçtiğimiz yılki Xbox Series X duyurusu gibi herhangi bir sürpriz olacak mı sorusuna "Bunun içi bekleyip görmeniz gerekecek" yanıtı geldi. 2.5 saat sürmesi bekleniyor. 
 
Brothers: A Tale of Two Sons ve A Way Out'un arkasındaki isim Josef Fares'in etkinliğe katılacağı doğrulandı. Haziran ayında duyurulan co-op macera platform oyunu It Takes Two gösterilecek. Microsoft'un da bir duyuru gerçekleştirmesi bekleniyor.
 
Ek olark Echo Generation ve Song of Iron oyunlarının sınırlı süreli The Game Awards 2020 demoları yayınlandı. Steam (2) ve Microsoft Store (2) üzerinden PC, Xbox Series ve Xbox One için indirebilirsiniz.

The Game Awards 2020 etkinliği 11 Aralık 03:00'da başlayacak. Yarım saat öncesinde Sydnee Goodman tarafından sunulacak bir ön gösteri yapılacak.