Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider'ın Yol Haritası Şimdiden Belli


   Tomb Raider'ın merakla beklenen son oyunu ile ilgili bazı açıklamalarda bulunan marka direktörü Karl Stewart, 2. oyunun hali hazırda yapım hazılrıklarına başladıklarını belirtti.
 
   "Lara'nın hangi yöne doğru gideceğine dikkat etmemiz gerekiyor" diye konuşan Stewart sözlerine şöyle devam etti: "İleriye doğru baktığımızda bunun tek bir oyunla sona ermeyeceğini görebiliyoruz. İlk oyunun sonunda güçlü bir Lara karakteri olmasını ve gelecek maceralarda daha ilginç yollara gidebilmesini istiyorum. Amacımız bu."
 
   E3'ün en dikkat çeken isimlerinden olan Tomb Raider'ın geri dönüşüne henüz uzun bir zaman olmasına rağmen hayranları merakla bekliyor. Yeni seri ile birlikte survival türüne ağırlık veren oyunla birlikte eski Lara'yı görmemiz pek de mümkün olmayacak. Yeni Lara'ya alışmaya başlasak iyi olur.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe
Black Ops 2'nin Senaryo Modunun Süresi Belli Oldu Spec Ops: The Line'ın İlk İncelemeleri Yapıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

27.6.2012 02:18:31

0
yuh daha oyun çıkmadı ama 2. oyun hakkında bilgi bile vermişler.. dometes kızartması sana katılıyorum arkadaşım.. bencede biraz ağızlarını tutmayı öğrenmeliler :D

Zebercet

26.6.2012 18:03:01

+1
şaka makada daha 1 yıl var ama video,bilgi vs gırla gidiyor spoiler olmadan ve belki birazda azaltıp bekleyenleri heyecanlandıracak açıklamalar yapılabilir rockstar örnek al
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız