Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Outright Games ve geliştiriciliğini PHL Collective stüdyosunun üstlendiği SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun 4 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için piyasaya sürülecek.
 
Patrick karakteri ile eğlenceli bir deneyime atılıyoruz
 
 
 
Patrick hayranlarına hitap eden yapımla beraber açık dünyaya adım atabileceğimiz yapımda, eğlencenin dibine vurmaya hazırlanabiliyoruz. Bir şemsiye ile beraber tepeden aşağıya atlayabiliyor, çöplüklerde gömülü hazineleri bulabiliyor ve içimizdeki öfkeyi serbest bırakabiliyoruz.
 
Etkileşimin ve eğlencenin üst seviyede olduğu yapımda fizik temelli sistemlerin olduğundan bahsedebiliyor ve yapım içerisinde ikonik karakterler Sünger Bob, Sandy Cheeks, Bay Yengeç ve çok daha fazlası yer alıyor. Patrick ile meydan okumalara katılabileceğimiz oyunda, etraftta bulduğumuz her bir eşyayı kullanabiliyor, gösterinin yıldızı olabiliyor ve tuhaf fikirleri hayata geçirerek oyunun tadını çıkarabiliyoruz.
 
SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game içerisinde farklı platform zorlukları bizleri bekliyor. Örneğin, oyun içerisinde tepeden paraşütle beraber aşağıya doğru atlarken halkaların içinden geçmeye çalışıyor veya bir arabayı mıknatısla çekerek etrafı dağıtabiliyor ve çok daha fazla eğlence ile karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Goat Simulator 3 Switch Konsoluna Çıktı Dragon Quest Monsters: The Dark Prince 11 Eylül'de PC ve Mobile Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız