Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man'in Açık Dünyası Sunset Overdrive'dan Birkaç Kat Daha Büyük Olacak

 
   Spider-Man oyununun açık dünyası Insomniac Games'in bir önceki açık dünya oyunundan daha büyük olacak.
 
   Bir kullanıcının twitter üzerinden sorduğu "The Witcher 3'e kıyasla Spider-Man'deki New York ne kadar büyük?" sorusuna geliştirici stüdyo Insomniac Games The Witcher 3 ile kıyaslama yapamayacağını ancak Sunset Overdrive'daki Sunset City'den birkaç kat daha büyük olduğunu belirtti.
 
   Insomniac Games'in Xbox One için geliştirdiği Sunset Overdrive küçük bir dünyaya sahip değildi. Firma daha önce yaptığı bir açıklamada Sunset Overdrive için, şu ana kadar yaptığımız en büyük oyun, demişti.
 
   Spider-Man oyunu filmlerin bir parçası olmayacak, Insomniac Games'in kendine özel bir hikaye oluşturmasına hatta kendi Spider-Man evrenini yaratmasına imkan tanınacak. Oyunun hikayesi ise Spider-Man ve Peter Parker'ın dünyasının birbirine zıt düşmesini anlatmaya çalışacak ve oyun maskenin altında gerçekten kimin olduğuna ve maskeyi taktıktan sonra kime dönüştüğüne odaklanacak.
 
   Spider-Man 2018'de PS4 için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Spider-Man PlayStation 4 Exclusive Sony Insomniac
Nioh'un İkinci DLC'si 25 Temmuz'da Çıkacak WWE 2K18 Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

powersmachine54

11.7.2017 02:19:09

0
Evet kesin olacağını bende tahmin ediyorum,ve spiderman olarak binalara ağ atıp şehri dolaşmak bile güzel ve eğlenceli olur.

BSC Misafiri

11.7.2017 00:22:17

0
Açık dünya oyun konusunda kendini defalarca kanıtlamış bir geliştirici olsa gerçekten beklentilerimi yüksek tutabilirdim, oyunun E3 videosunu beğenmeme rağmen bu kadar hevesle beklediğim ve hüsran olan oyunların sayısı gittikçe arttığından artık endişeli bir bekleyiş durumundayım. Geliştiricinin Resistance, Sunset Overdrive ve Spiderman gibi sürekli değişken değilde bir tür ve isimde çok başarılı olup o isimle anılmasını istiyorum, o yüzden bu oyunun başarılı olmasını istiyorum.

Guest-2C5CD639E

10.7.2017 22:10:59

+1
quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54 En iyi spiderman oyunu geliyor,ve belki Dc Batman arkam serisinden bile daha iyi olabilir.Ben Insomniac Games güveniyorum.Ve açık dünyası büyüklüğünün yanında,serbestlik de biraz daha fazla özgür olursa daha iyi olur.
Özgürlük kesin olur açık dünyasında dolaşırız kesin.

BSC Misafiri

10.7.2017 19:46:39

0
Boş olacaksa o dünya varsın Jupiter kadar büyük olsun neye yarar? İçerik var mı içerik, kumar hızlı mı kumar onu de :D

rambocuk

10.7.2017 18:33:55

+2
tek iyi spiderman oyununu ps2 de oynamıştım gerçekten muhteşemdi ve yine harika bir oyun yine ps e nasip oldu :D

powersmachine54

10.7.2017 17:38:55

0
En iyi spiderman oyunu geliyor,ve belki Dc Batman arkam serisinden bile daha iyi olabilir.Ben Insomniac Games güveniyorum.Ve açık dünyası büyüklüğünün yanında,serbestlik de biraz daha fazla özgür olursa daha iyi olur.

usuallysony

10.7.2017 16:38:55

+1
Şöyle ağımı savura savura şehri komple gezmek istiyorum :)

Megathrone26

10.7.2017 16:32:26

+1
Bir spider man oyunana bu kadar heyecanlanacagimi daha once dusunmezdim. Zaten Insomniac ı Resistance serisinden ayrı bir severim. Beklemedeyim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spider-Man
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız