Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: "Wii U, PS3 İçin Tehlikeli Olabilir"


     Bildiğiniz üzere gelecek neslin ilk ev konsolu Wii U, diğer ev konsollarının bir üst sürümüne nazaran çok daha erkenden çıkacak. Bu konuyla ilgili de Sony ve Microsoft gibi devlerin özel planları var gibi gözüküyor. Sony de Wii U'yu tehlike olarak görüyor fakat önlemi şimdiden almış.
 
     Bir röportajda konuşan SCEE patronu Jim Ryan, "Wii U, Playstation 3 için tehlikeli olabilir. Fakat bu konuda özel içeriklerimize güveniyoruz." açıklamasını yaptı. Devamında Ryan, "Açık konuşmak gerekirse konsolun sistemi iyi gözüküyor. [Tablet kontrolcüyü kastederek] Herhangi bir konsolu sırf bir alt ürünü beğendiğinden dolayı satın alan çok müşteri tipi var. Fakat biz de E3'te yer aldığımız 2012 kadromuza güveniyoruz." sözlerini söyledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console playstation 3 next gen sony
"Thief 4, Deus Ex'ten Daha İyi Olmalı" Yeni Halo İçin Hazırlıklar Başladı mı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

15.6.2012 16:02:02

+1
Ve sony den ps4 duyurusuna az kaldı demektir buda...

stun

14.6.2012 04:05:05

+1
wii U ' yu bende beğenmedim ama BSC Misafiri 13.06.2012 21:36:16 senin ki tam fanatiklik olmuş... mario-zelda nın git bir puanlarına bak.. sonra zelda nın ilk wii U videosuna bak .. hey Allah ım millet neler diyor :D exc leri yakışmıyormuş.. mario ve zelda bana hitap etmiyor ben oynamıyorum .. özel bir isteğim yok.. zaten istesemde zor oynarım.. ama bu seriler.. saygınlık kazanmış.. çok önemli seriler... bunların metacritic ortalaması senin o saydıgın 3 platformdakı butun exc lerın ortalamalarından yuksektır.... bende oynamıyorum bana hitap etmıyor ama... çocuklugumda mario oynamış biri olarak en azından ozamandan kalan hisle bile .. bunları söylerim... black ops 2 BILE :? çöp :D bile çıkmadı ne güzel :D crysis 2 den bahsetmıyorum bile.. şehirde mahvedilmiş, multıplayer oynanışı güç barı yüzünden kısıtlanmış.. koşamıyorduk bile güç barı bitince hangisine yeticek.. görunmez mı olcaz koşucaz mı kalkanı mı açıcaz insan bari koşmayı serbest bırakır... hikayesi iyi sunulmamaıştı.. hikaye oynanışı tek düze... ortada açık bi yer yokki.. koridor shooter ı sokak shooter yapmışlar :D

Jedi_masterr

13.6.2012 23:03:51

-3
Wii u gibi bir sacmalik ps3 satisini etkileyemez..

emin-hawk

13.6.2012 21:46:24

+1
Çok fanatik PS3 kullanıcısıyım ama bu söyleme hak veriyorum çünki resident evil ve monster hunter serisini kaptırdılar nintendo ya.

BSC Misafiri

13.6.2012 21:36:16

+1
Wii u hem çıkıyor hem de oyunları PS3, 360 ve PC exclerinin yanına yaklaşamıyor, kötü görünüyor. Tomb Raider, Crysis 3, Black ops 2 bile çıkmadı bile. @cenkakay0808, Molyneux gibi ünlü yapımcılarda çok sert eleştiri yapıyor. Bir tabletle olmaz bu işler. http://beefjack.com/news/molyneux-disappointed-in-the-wii-u/

BSC Misafiri

13.6.2012 20:02:47

+1
daha onceki wiiu haberinde mario ve zeldanin somuruldugunu soylemis arkadas peki yedinci neslin en yuksek metascore ortalamasi kimin mario galaxy 97 zelda sky sw 95 zelda oot ciktiginda bile fazlaca somurulmustu senin acindan ama 99puani var nintendo ortalama 92puani yakalar tahminimce yani ne sony ne micro ne bethesda krali gelse alamaz birinciligi su halyle wii bile ucurururken ps3un simdiki cikis fiyatina yakin bir fiyatla ustun oyun deneyimi sunacak olmasi cok guzel. saniyorum ki wii u ps2nin rekorunu altust edebilir ki zaten 3ds su an icin ne rekor koydu kirilacak e persembenin gelecegi cars belli olur

cenkakay0808

13.6.2012 19:42:33

+3
quote:

Orijinalden alıntı: re_outbreak Abartmasınlar o kadar sanki gören de yeni neslin teknolojisini kullanıyorlar sanacak.
arkadaşım yeni nesil sadece cpu ve gpu 'yu güçlendirmek değildir. en önemlisi oynanışta yeni şeyler kazandırmaktır yoksa wii cpu yada gpu 'sunun güçlü olduğu için çok satmadı yeni bir oynanabilirlik sağladığı için çok sattı ve diğer konsol yapımcıları hemen kopyalarını çıkarttı(kinect,move gibi).wii u 'nun tabletide büyük bir yenilik oynanışta büyük bir kolaylık sağlar.yeni nesilde ben yine en çok satanın nintendo konsolu olacağına inanıyorum.

resh_aykut

13.6.2012 19:11:05

-9
Abartmasınlar o kadar sanki gören de yeni neslin teknolojisini kullanıyorlar sanacak.

Sir Maximus is BACK

13.6.2012 18:43:36

0
Hayır,olamaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız