Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu

 
 
Yayıncı TinyBuild ve Happy's Humble Burger Farm geliştiricisi Scythe Dev Team, sinematik korku sanal gerçeklik kurtarma görevi Deep Cuts'ın bu sonbaharda Quest'e geleceğini, ardından 2025'te PlayStation VR2 ve SteamVR'nin geleceğini duyurdu.
 
Scythe Dev Team direktörü, kurucusu ve baş teknik mühendisi Kaleb Alfadda şöyle konuştu: "Deep Cuts ile, fiziksel sanal gerçeklik ortamında mümkün olanın sınırlarını zorlayarak, eşsiz bir deneyim yaratmak için Meta Quest donanımının her santimini kullandık. Ekibimiz, oyunu gerçek anlamda hayata geçiren akıcı bir performans ve zengin, ayrıntılı ortamlar sağlamak için her özelliği titizlikle optimize etti. Oyunculara, donanımın potansiyelinden tam olarak yararlanan bir deneyim sunarak bağımsız sanal gerçeklik için yeni bir çıta belirleyeceğimiz için heyecanlıyız.”
 
Happy's Humble's Burger Farm'ın başarısının ardından Scythe ve TinyBuild, heyecan verici bir korku deneyimiyle geri dönüyor ve bu sefer bunu yalnızca sanal gerçeklikte elde edilebilecek yepyeni bir yöntemle klasik sinemayla harmanlıyor. Son derece etkileşimli dünyalar, tüyler ürpertici bir atmosfer ve zengin bir anlatımla karmaşık, fizik tabanlı bir aksiyon oyununa dalın.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sanal Gerçeklik VR Kurtarma korku aksiyon Deep Cuts PS VR2 SteamVR Quest
Arcade Paradise VR, 8 Ağustos'ta PS VR2 ve SteamVR'ye Geliyor Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız