Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SC : Conviction'dan İki Yeni Video


 
     Büyük bir değişim geçirerek oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Splinter Cell serisinin yeni oyunu Conviction için iki yeni video yayınlandı.
 
     Oyunun yayınlanan ilk videosunda oyun ile birlikte büyük değişim geçiren Sam Fisher'in bu değişimi anlatılmış. Anlatımı yapan kişi ise Sam Fisher'a sesiyle hayat veren Michael Ironside oluyor. Fisher'ın değişiminin en büyük nedeni ise tabi ki kızının ölümü..
 
     Oyunun yayınlanan bu tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Oyun için yayınlanan ikinci tanıtım videosunda ise daha çok co-op moduna ait özelliklere yer verilmiş. Oyunun ana hikayesinden önce prolog görevi olarak karşımıza çıkan bu bölümler oyunun en büyük artılarından birisi oluyor. Co-op kısımları ile ilgili açıklanan en sevindirici özellik ise oyunda Split Screen özelliğinin bulunacak olması.
 
      Multiplayer kısımları ise Hunter, Last Stand, Face off ve Infiliration olarak dört farklı oynanış modu ile karşımıza çıkacak.Ayrıca bu modlarda kullanacağımız silahları, kostümleri seçebileceğimiz bir de arayüze sahip olacağız. Seçtiğimiz silahlar için upgrade seçenekleri de bulunuyor.
 
     Oyunun multi kısımları için yayınlanan tanıtım videosunu da aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak tactical shooter pc xbox 360 Splinter Cell : Conviction Ubisoft Tom Clancy
God of War 3'ün İlk 10 Dakikası AvP Demosu 4 Milyonu Geçti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız