Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar, Londra'da Geçecek Bir GTA Düşünmüyor


    Grand Theft Auto serisi her ne kadar ABD rüyasının çöküşünü konu edinen bir yapıya sahip olsa da aslında serinin ilk oyunları arasında İngiltere'nin Londra kentinde geçen Grand Theft Auto: London, 1969 ve Grand Theft Auto: London, 1961 gibi yapımlar da var. Rockstar ise yeniden Londra'ya dönüşe çok da sıcak yaklaşmıyor gibi görünüyor. Rockstar’dan Dan Houser bu konuda şu açıklamayı yaptı.
 
    "Bugünlerde İngiltere'de geçecek bir oyunu görmek istiyoruz, Londra'da geçebilir, her neyse ama bu oyunun bir GTA olması şart değil. Bence İngiltere'de geçecek bazı harika hikayelere sahibiz, İngiltere'ye uygun harika mekanlar, harika oynanış öğeleri olabilir. Sadece bu oyunun GTA olmak zorunda olmadığını söylemek istiyorum."
 
   Grand Theft Auto'nun aynında benzer türdeki Red Dead Redemption ve Bully gibi oyunlara sahip Rockstar Games eminiz üzerinde büyük emek harcadığı her oyunla oyuncuları etkileyebilecektir. İngiltere de bunun için güzel bir mekan olarak görülebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5
Tekken Revolution 2 Milyondan Fazla İndirildi Cerny: "Knack Oyuncuların 2. Tercihi Olabilir"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız