Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft: Her Üç Yılda 1 Halo Oyunu Yeterli Değil


 
     Bungie, ortalama her 3 yılda bir Halo oyunu piyasaya çıkarması Microsoft için artık yeterli değil. firma Xbox 360 satışlarının fırlamasına neden olan, yüz milyon dolarlarca gelir sağlayan Halo serisini artık daha çok karşımıza çıkarmak istiyor. 
 
     Bundan sonra Microsoft'un kurduğu 343 Industries tarafından geliştirilecek olan Halo serisi hakkında konuşan Microsoft Game Studios'tan Phil Spencer "Her yıl bir Halo oyunu çıkarmak gibi belirgin bir stratejimiz yok. Daha önceki ritmimizdeki gibi her 3 yılda bir Halo oyunu çıkarmanın muhtemelen yeterli olmadığını da söylemeliyim." sözleriyle bir Halo oyununu aceleye getirmeyeceklerini, ama serinin hayranlarını da çok bekletmeyeceklerini vurguladı.
 
      Gelecek yıl Halo'nun 10. yılını kutlayacak olan Microsoft, 3 yıllık geliştirme süresi içerisinde serinin hayranlarının arada kalan zamanlarında da Halo'yu unutmamasını istiyor, bunun için de multiplayer'ın yanı sıra Xbox Live'dan farklı içerikler sunma amacında.
 
     Halo: Reach'in muhtemelen 2-3 yıl boyunca Xbox Live'ın en çok oynanan oyunlarından birisi olacağını düşünürsek yeni oyun gelene kadar Halo'dan ayrı kalınmayacaktır. Tabi senaryo ile ilgili Xbox Live içeriklerine se serinin hayranları hayır demeyecektir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Reach Microsoft Phil Spencer
Çin, İllegal Kullanılan Oyun Makinelerine Tavizsiz Serious Sam HD: Gold Edition Yarın Steam'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

23.9.2010 17:34:18

0
Ahaha adam Exc. ile her platforma çıkmış oyunu kıyaslıyor gördük COD'u her yıl yaptıkları için seri rezil oldu 4'ten sonra..

.:SyLaR:.

23.9.2010 09:46:06

0
EMRECAN11 Mw2 yi gördük cod 4 ün aynısıydı black ops da mw2 nin aynısı egermw2 ye güzel diyorsan sen oyundan anlamıyorsundur.Aslında bu çogu mesajından belli oluyor parayı verip konsolu almışsın ama oyundan anladıgın yok.

Antrim

22.9.2010 16:25:16

0
call of duty her yıl oyun yapıyor ve bu oyunların hepsi çok satıyor halo 3 yılda bir oyun yapıyor ve oda güzel oluyor muhteşem degil.

BSC Misafiri

22.9.2010 11:43:25

0
Microsoft'un oyun dünyasına bakışını en iyi şekilde özetleyen haber.

.:SyLaR:.

22.9.2010 11:22:06

0
Aman ms adam gibi çıkan bi halo bi killzone kaldı zaten sende yapma call of duty'nin halini gördük çöp oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız