Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman 3 VR: Reloaded Bu Yaz Meta Quest 3'e Özel Olarak Geliyor

 
 
Hitman serisini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Seri mobil platformdan PC'ye oradan da konsollara geçti. Şimdi ise sanal başlıklara gelmeye hazırlanıyor. "Hitman 3 VR: Reloaded" olarak adlandırılan VR sürüm bu yaz Meta Quest 3'e özel çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Çift silah kullanımı temel alınıyor 
 
 
 
Hitman 3'ün özel sürümü olarak sunulmak istenen VR paketi 30 dolarlık fiyat etiketi ile beraber piyasaya sürülmeyi bekliyor. Oyuna ön sipariş verenler %10'luk indirimden faydalanabiliyor. Oyun daha önce Zombieland: Headshot Fever, Jurassic World Aftermath ve ForeVR Pool gibi oyunlar üzerinde çalışmış olan İngiltere merkezli VR stüdyosu XR Games Leeds tarafından geliştiriliyor. Yayıncılığını da aynı ekip yapıyor.
 
Hitman 3 VR: Reloaded oyunculara yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunda iki silahı aynı anda kullanarak düşmanların üstesinden gelmeye çalışabiliyorsunuz. Diğer taraftan farklı unsurları aynı anda kullanarak stratejik oynanışa yeni bir boyut kazandırılmak isteniyor. Bunun dışında oyunda farklı özelleştirmeler bulunuyor ve bu sayede diğer oyunculardan farklı olabiliyorsunuz.
 
Öte yandan Hitman geliştiricisi IO Interactive, 2020 yılında resmi ve lisanslı bir James Bond oyunu geliştirdiğini duyurdu. "Project 007" başlığıyla anılan bu yapım, orijinal bir James Bond köken hikayesine yer verecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Octopath Traveler PS4 ve PS5 İçin Derecelendirildi Dead by Daylight Geliştirici İşten Çıkarmalara Başladı

BSC Misafiri

5.6.2024 22:21:36

0
Ps5 vr yok mu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız