Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CoD: Black Ops 2'nin Wii U Yaması Yayınlandı

Black Ops II Wii U'nun çıkış oyunlarından birisiydi

     PC, Xbox 360 ve Playstation 3'ün yanı sıra Nintendo Wii U için de piyasaya çıkan Call of Duty: Black Ops II'nin yeni bir yaması yayınlandı. Bu yama Wii U kullanıcıları için ve oyundaki bazı denge sorunları ortadan kaldırılıyor.
 
      Her ne kadar Treyarch bu yama ile ilgili herhangi bir bilgilendirme notu yayınlamasa da oyunculardan gelen bilgilere göre silahlardaki denge sorunları çözülmüş, Wii Remote oyuncuları için hedef imleçinin hız ve hassaslık seçeneği eklenmiş; ayrıca Multi-Team, Mercenary Moshpit adlı modlar aktif hale gelmiş.
 
      Özellikle Playstation 3 ve Xbox 360'ta kısa süre içinde milyonlarca satan Call of Duty: Black Ops II'nin Wii U'da nasıl bir satış performansı gerçekleştirdiği merak konusu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision 2x xp Wii PS3 Xbox 360 PC DS black ops 2
3DS için Daha Fazla Klasik Megaman Gelebilir 3DS Japonya'da 9 milyondan Fazla Sattı

a_e_b

24.12.2012 17:24:03

+1
wii u'yu alan kesim zaten belli nintendonun çekirdek kitlesi. sırf bu tür yapımlar için kimsenin wii u alacağını düşünmüyorum ama insanlar denemek için alabilirler-elbette satıcaktır ama çok değil-
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
148 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız