Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BlazBlue: Entropy Effect Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştirici 91Act, BlazBlue Entropy Effect'in Erken Erişim'den çıkacağını ve 31 Ocak 2024'te Steam üzerinden tam sürüm olarak PC için yayınlanacağını duyurdu.
 
Oyun son derece olumlu incelemeler alıyor 
 
 
 
Arc System Works tarafından BlazBlue serisinin lisanslı bir spin-off'u olan yandan görünümlü roguelite aksiyon oyunu ilk olarak 15 Ağustos'ta Erken Erişim olarak yayınlandı ve o zamandan beri iki yeni oynanabilir karakterle güncellendi. Genel kullanıcı değerlendirmeleri "Çok Olumlu" ve en son değerlendirmeler "Son Derece Olumlu" olarak karşımıza çıkıyor.
BlazBlue: Entropy Effect, popüler BlazBlue serisinin bir parçası olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde uzak doğulu bir geliştirici ekip bulunuyor ve aksiyon içeriği ile beraber oyunda yüksek hızlı bir deneyimle karşılaşabiliyoruz.

Serinin yan oyunu olarak karşımıza çıkan bu yapımda aşina olduğunuz bir yapı yer alıyor. Ancak hikayenin seri ile herhangi bir alakası bulunmuyor. Dolayısıyla kendi içerisinde orijinal bir hikayeye sahip diyebiliyoruz.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu BlazBlue Entropy Effect
Cricket Through the Ages, Switch ve PC Platformuna Geliyor RPG Tokyo Revengers: Last Mission Şubat 2024'te Japonya'da Yayınlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız